Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Center za igranje i dječja kućica Atlantik je pun mogućnosti, ali još uvijek odgovara manjem dvorištu i pogodan je za kućnu upotrebu. Sastoji se od tobogana, penjačkog zida, ljuljačke i dječje kućice. Dječja kuća na gornjem katu ima prozore sa roletama i verandu. Ima mjesta za pješčenjak i policu za užinu, koji omogućuje djeci da se igraju i istodobno popiju nešto osvježavajuće.

Značajke

  • podignuta kuća s prozorima i verandom
  • donja ladica za pješčanik i policu za užinu
  • super siguran brzi tobogan
  • standardni zid za penjane i tvrdi krov
  • tri ljuljačke - jedan od njih je ljuljačka za 2 osobe
  • tobogan duljine 244 cm
  • dimenzije gornjeg kata kuće: 163 x 102 cm
  • visina kuće: 122 cm
  • potrebna kličina pijeska: 198 L (pijesak nije ukljućen)
  • izrađen od 100% cedre


Center za igranje i dječja kućica Atlantik je izrezano, izbušeno i obojano , što ga čini jednostavnijim za izgradnju doma. Također nudimo i ilustriran korisnički vodič koji vam pokazuje kako izgraditi sav komplet. Sve što trebate je temeljni alat. Ovaj ceneter za igranje je namijenjen za djecu od 3 do 10 godina, te je testiran (HR-71 i ASTM) da ispunjava uvjete za privatne stambene potrebe - taj set za igranje nije pogodan za uporabu u komercijalne svrhe. Za javna igrališta posjetite kategoriju javnih igara na našoj slovenačkoj stranici STASKKA - Vse za otroka.


VELIČINA: 551,2 x 235,6 x 285,1 cm (širina x dubina x visina)

MASA: 150 KG (isporuka na paleti)

VREME GRADNJE: 540 minuta

JAMSTVO: 2 GODINE


UPUTE SIGURNOSTI: Nemojte dopustiti djeci da se igraju bez nadzora odrasle osobe. Penjanje oko kuće i igranje na krovu kuće nije dopušteno.

UPUTE ZA SASTAV: Ne postavljajte vikendice na tvrdu površinu kao što je asfalt, jer pad iz kuće može ozbiljno povrijediti dijete u ovom slučaju. Za vikendice koje su uzdignute s tla više od 60 cm, visina 1,5 m oko kuće mora biti meka baza - poput trave ili pijeska. Postavite kuću na ravnu površinu i biti najmanje 2 metra od drugih građevina kao što su zidovi kuća, garaža, ograda ..

MATERIJAL: Kuće su izrađene od cedrovine koja je, naravno, otporan na štetočine i vremenske uvjete neugodnosti i nose FSC pečat, koji osigurava odgovorno upravljanje šumama Da bi se osigurala dodatna zaštita, kuća je obložena premazima na bazi vode koji su potpuno bezopasni ljudima ili okolišu.

ODRŽAVANJE: Preporučuje se obnavljanje premaza na bazi vode svake dvije godine na kući.

DODATNA UPOZORENJA: Pad iz kuće može izazvati ozbiljnu štetu za dijete, tako da slijedite upute kako bi se osiguralo kuću na mekanom tlu (trava, pijesak ..) jeR ovlašteni trgovac i proizvođač proizvoda nisu odgovorni za pad iz kuće. Vikendice su namijenjene individualnoj uporabi, a ne za masovnu uporabu u školama ili vrtićima. Drvo je prirodni, živi materijal koji se može mijenjati pod utjecajem vremena.UPOZORENJE
UPOZORENJE Samo za kućnu upotrebu (domaćinstvo).

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro