Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 radnih dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 radnih dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke

Dečija vrtna kućica Liam sa ljuljačkom i toboganom

☝BESPLATNA POŠTARINA na sve dječje vrtne kućice! Upiši kod za popust IGRAM8E

POSEBNA AKCIJA snižana iz 2,282.46€ na 1,986.73€: OD 10.04. DO RASPRODAJE ZALIHA Dječja vrtna kućica s toboganom Liam i dvije ljuljačke izrađena je od izdržljivog drveta od cedre, koji je otporan na različite plijesni i druge neugodnosti. Dječje kućica Liam prikladna je samo za kućnu upotrebu, za kućni vrt. Kućica nije pogodna za javna igrališta, vrtiće, škole, restorane itd. Molimo posjetite kategoriju javnih kućica, pješčanika - Igrala za javno uporabo (na slovenačkoj stranici www.staskka.com) ili nas kontaktirajte za crtež po vašoj želji na info@staskka.com ☝Sva ostala ponuda: http://www.staskka.com


Besplatna poštarina za Hrvatsku, a klienti iz Srbije mogu preuzeti kućicu po predhodnom dogovoru na adresi firme ili imate mogućnost slanja palete za Srbiju. Vše informacije možete dobiti na info@staskka.com ili na info@djecje-kucice.com

Vreme isporuke za Hrvatsku: 5-7 dana od uplaćanja.UPOZORENJE
UPOZORENJE Igračka nije prikladna za djecu mlađu od 36 mjeseci. Sadrži sitne dijelove.
UPOZORENJE II Samo za upotrebu u domaćinstvu.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro