S obzirom na nadolazeće blagdane, savjetujemo vam da što prije ostavite narudžbe. Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. Europsko tržište zatvara svoja vrata 12.12. Nakon tog datuma narudžbe, ako proizvodi nisu u skladištu, neće biti moguće, i biti će isporučena u siječnju (januaru) 2019. godine. Uplaćanje mora biti razvidno do 14.12. (preferiramo plaćanje putem paypala ili kreditnim karticama) ako si želite rezervirati i dobiti svoj proizvod do 25.12.2018 Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju kućice!

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794
Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke
  • Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke
  • Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke
  • Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke

Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke

INFO

  • - Model: LIAM-2
  • - Dostupnost: 5-7 dana
2.282,46€
Bez poreza: 1.870,87€
Kol

Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke

Dečija vrtna kućica Liam sa ljuljačkom i toboganom

☝BESPLATNA POŠTARINA na sve dječje vrtne kućice! Upiši kod za popust IGRAM8E

POSEBNA AKCIJA snižana iz 2,282.46€ na 1,986.73€: OD 10.04. DO RASPRODAJE ZALIHA Dječja vrtna kućica s toboganom Liam i dvije ljuljačke izrađena je od izdržljivog drveta od cedre, koji je otporan na različite plijesni i druge neugodnosti. Dječje kućica Liam prikladna je samo za kućnu upotrebu, za kućni vrt. Kućica nije pogodna za javna igrališta, vrtiće, škole, restorane itd. Molimo posjetite kategoriju javnih kućica, pješčanika - Igrala za javno uporabo (na slovenačkoj stranici www.staskka.com) ili nas kontaktirajte za crtež po vašoj želji na info@staskka.com ☝Sva ostala ponuda: http://www.staskka.com


Besplatna poštarina za Hrvatsku, a klienti iz Srbije mogu preuzeti kućicu po predhodnom dogovoru na adresi firme ili imate mogućnost slanja palete za Srbiju. Vše informacije možete dobiti na info@staskka.com ili na info@djecje-kucice.com

Vreme isporuke za Hrvatsku: 5-7 dana od uplaćanja.UPOZORENJE
UPOZORENJE Igračka nije prikladna za djecu mlađu od 36 mjeseci. Sadrži sitne dijelove.
UPOZORENJE II Samo za upotrebu u domaćinstvu.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro