PRODAJE SE online prodavnica DJEČJE KUĆICE i domena www.djecje-kucice.com bez ZALIHE!CENA = 15000 EUR

Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794
Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom
  • Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom
  • Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom
  • Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom
  • Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom

Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom

INFO

  • - Model: AXI-ATKA-SWING
  • - Dostupnost: 5-7 dana
1.669,53€
Bez poreza: 1.669,53€
Kol

Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom


Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom je potpuno nov proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom se sastoji od trajne cedrovine, koja je otporna na razne štetočine, plijesni i druge neugodnosti.

Visina291
Dužina540
Dubina277
Visina igranja118 cm
Širina trijem80 cm
Širina trijem
180 cm
Dimenzije peskovnika180 x 200

Debljina stijenke  je 15mm, debljina tla od 38 mm.

UPOZORENJE: Samo za uporabu u kućanstvu. Dječja kuća je pogodna za djecu od 3-7 godina. 

Sastavljanje ove dječje vrtne kuće je jednostavno, približino traje 240 minuta. Odrasli slijede uputam za montažu. Djeca se igraju s prozorima izrađenim od pleksiglasa, prozori i vrata se zatvaraju na magnet. Dječja vrtna kućica zadovoljava najstrože sigurnosne standarde te je certificirana od strane TÜV i EN71. Dječje vrtne kućice nose FSC oznaku, koji osigurava odgovorno upravljanje šumama (proizvodi s ovom oznakom dolaze iz šume, gdje se oni društvene, ekonomske i ekološke potrebe sadašnjih i budućih generacija).

UPOZORENJEDječja vrtna kućica zbog male veličine čestica (u nesastavljenom obliku) nije prikladna za djecu mlađu od 3 godine. Kuću mora sastaviti odrasla osoba. U sklopljenom stanju, postoji i rizik da oštećenje oštrih čestica, tako da bi trebao biti izvan dosega dojenčadi i male djece.

SIGURNOST: Ne dopustite djeci da se igraju bez nadzora odrasle osobe. Plezanje po kući i igranje na krovu kuće nije dopušteno. U kući se može istovremeno igrati dvoje djece i jedna odrasla osoba u isto vrijeme (max težina koja se prenosi je 150 kg).

UPUTE ZA montažu: Kuću može sastaviti samo odrasla osoba. Kuće ne stavljate na tvrdu površinu, kao što je asfalt, u ovom slučaju može pad djeteta uzrokovati ozbiljne ozljede. Za kućice, koji su podignute s tla za više od 60 cm, treba biti u rasponu od oko 1,5 metara meka površina - kao što je, na primjer, trava ili pijesak. Kuća mora biti stvaljena na ravnu površinu i treba biti najmanje 2 metra udaljena od drugih objekata, kao što su na primjer zidovi kuće, garaže, ograde. 

MATERIJAL: Kuće su izrađene od cedrovine koja je, naravno, otporna na štetočine i vremenske uvjete neugodnosti i nose FSC pečat, koji osigurava odgovorno upravljanje šumama. Preporučujemo dodatnu zaštitu za kuće sa slojem premaza na bazi vode, koji su potpuno bezopasni za ljude ili okoliš.

ODRŽAVANJE: Preporuča se da u kući svake dvije godine obnoviti zaštitni sloj, koji je na bazi vode.

DODATNA UPOZORENJA: Pad iz kući može izazvati ozbiljnu štetu za dijete, tako da slijedite upute kako bi se osiguralo kuću na mekanom tlu (trava, pijesak ..) Ovlašteni trgovac i proizvođač proizvoda nisu odgovorni za pad iz kuće. Kuće su namijenjene za individualnu upotrebu. Drvo je prirodan, živi materijal, koji se pod utjecajem situacije može se promijeniti.

UPOZORENJE
UPOZORENJE Igračka nije prikladna za djecu mlađu od 36 mjeseci. Sadrži sitne dijelove.
UPOZORENJE II Samo za upotrebu u domaćinstvu.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro