Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Želite li se osjećati kao da ste na Baliju? Ova igraonica je pravi eyecatcher zbog svog jedinstvenog oblika. Pola vrata ispred vas omogućuju pristup vlastitoj kući. Pogledajte kroz prozor, ili otvorite prozore kako bi pozdravili svoje prijatelje.

Bali je drvena dječja kućica FSC 100% čempresa koja je obrađena bojama na bazi vode. Igraonica je jednostavna za izgradnju zbog uporabe prethodno izbušenih ploča spremnih za uporabu. Paneli su kompletni s montiranim vratima i okvirima.

Ova slatka igraonica dostupna je i kao kuća s platformom, stepenicama i toboganom ( Pogledaj Bali XL).


Zašto odabrati Bali vrtnu kućicu sa toboganom?

- Jedinstveni oblik

- Pola vrata naprijed, (ŠxV) 45 x 60 cm

- Dvostruki prozor na stražnjoj strani koji se lako otvara

- FSC 100% drvo čempresa

- Jednostavna instalacija zahvaljujući prefab pločama

- Obrađeno mrljom na bazi vode, bez kemikalija

- 5 godina jamstva!Preporučena dob2 - 10
Bojasmeđa
Visina186 cm
Dužina265 cm

DrvoFSC100%

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro