Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Dječji balans bicikl 2-u-1 Maxi turkiz

Dječji balans bicikl 2-u-1 Maxi turkiz

Dječji balans bicikl 2-u-1 Maxi turkiz

Cool i sigurno! Ovaj lagani drveni tricikl raste s djecom i prilagodljiv je njihovoj visini sa sjedištem podesivim po visini u tri razine i podesivim razmakom sjedala u tri razine! Sigurna varijanta s tri kotača s dva stražnja kotača idealna je za vozače početnike, a kad napredak učenja i ravnoteža to omogućuju, može se transformirati u klasični bicikl za ravnotežu! U uklonjivu torbu s upravljača mogu se čuvati omiljene igračke i drugi predmeti. Gumeni držači, neuništiva EVA Soft završna obrada guma i meko sjedalo pružaju puno udobnosti u vožnji. Prvo tricikl za trening, pa bicikl za ravnotežu! To je savršena priprema za vožnju bicikla bez kotača za vježbanje. Balansirani bicikli i bicikli treniraju motoričke sposobnosti, ravnotežu i koordinaciju bolje od bilo kojeg drugog dječjeg vozila - i to čine jedinstveno!

Write a review

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Captcha
  • Zaliha: Dostupno u ožujku!
  • Model: 11609
  • Teža: 3.48kg
Pregledi proizvoda: 657
120.99€
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.