Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Dječji krevet New Life jeklo siva

Dječji krevet New Life - novi dizajn u čeličnoj sivi boji brenda De Eekhoorn.

Napunite dječju sobu novim dječjim krevetom New Life i dajte mu kul, moderan izgled. Dječji krevetić New Life dostupan je u četiri boje; bijela, brušeno bijela, u boji brušenog betona i sivog čelika, izrađene od 100% bora FSC®. Finiš brušenog bora ima za posljedicu skupak zrna i čvorova koji daju prirodno istrošeni izgled - male pukotine i čvorovi mogu biti vidljiviji, to nije pogreška, nego karakteristika drveta, što čini svaki komad namještaja apsolutno jedinstven. Jednostavan dizajn, s dvije podesive visine koja se prilagođavaju vašem djetetu koji raste.

Komoda New Life - novi dizajn dizajn!

Specifikacije:

Dimenzije
Boja79 x 125 x 66 (visina x širina x dubina)

čelično siva
Material

Vreme isporuke
BOR BRUŠENI

3 nedelje

FSC®
FSC® Mix - drvo iz odgovornog izvora

Zemlja porekla
NL
Potrebna je montaža
DA


Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro