Hvala vam na podršci koju ste nam pružili ove godine. Ništa nije važnije od vašeg zadovoljstva i sreće vaše nasmijane djece. Zahvaljujući se na ulasku u 2019. godinu, nudimo ekskluzivni popust od 10% svim našim klijentima. (s izuzetkom SmartPlayhouse, Mathy by Bols) Unesite kod za popust HVALA19. Kod vrijedi do 15.01.2019 Hvala i Sretna Nova 2019!

Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Dječji šatori

Dodajmo malo uzbuđenja vašem djetetu u spavaćoj sobi s jednim od naših potpuno novim dječjim šatorom tipi, tj. Indijski šator za djecu. Dječji šator - sivi ide na visinu od gotovo 1,70 m.

Mreža omogućuje roditeljima da kontroliraju djecu unatoč igri.

Brza montaža - samo nekoliko jednostavnih koraka i spremni ste!

U načelu, nije namijenjen za vanjsku uporabu. Ako se igrate s njim u sunčanom vremenu (ljeti) na otvorenom, odnesite ga na suho i sigurno mjesto protiv večeri.


Dimenzije: 121,92 x 121,92 x 161,93 (visina) cm


Materijal: platno, bambus / šipka od staklenih vlakana (okvir)


Upute i sigurnosna upozorenja

UPOZORENJE: Samo odrasla osoba može sastaviti i izložiti proizvod.

UPOZORENJE
UPOZORENJE Igračka nije prikladna za djecu mlađu od 36 mjeseci. Sadrži sitne dijelove.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro