Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 radnih dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 radnih dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794
Nov katalog Kidkraft 2017!

Nov katalog Kidkraft 2017!

Saturday, May 4, 2019 0 comment(s)

Stigao je novi katalog dečijih kućica, kuhinja i namjšetaja kidkraft za godinu 2017!

Molimo Vas, da pročitate naš novi katalog Kikdraft za godinu 2017 - u katalogu možete vidjeti naše nove dečije kućice, dečije kuhinje i ostali dečiji namještaj. Neki od proizvoda još nisu na zalihi, jer su u proizvodnji.

Kako bih saznali, koji proizvodi stižu iz proizvodnje molimo Vas, da nas podsjetite na našim socialnim mrežama, kako bih saznali informacije prvi. :

Powered by
Publish for Free

Leave Your Comment