S obzirom na nadolazeće blagdane, savjetujemo vam da što prije ostavite narudžbe. Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. Europsko tržište zatvara svoja vrata 12.12. Nakon tog datuma narudžbe, ako proizvodi nisu u skladištu, neće biti moguće, i biti će isporučena u siječnju (januaru) 2019. godine. Uplaćanje mora biti razvidno do 14.12. (preferiramo plaćanje putem paypala ili kreditnim karticama) ako si želite rezervirati i dobiti svoj proizvod do 25.12.2018 Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju kućice!

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794
Nov katalog Kidkraft 2017!

Nov katalog Kidkraft 2017!

Saturday, Dec 15, 2018 0 comment(s)

Stigao je novi katalog dečijih kućica, kuhinja i namjšetaja kidkraft za godinu 2017!

Molimo Vas, da pročitate naš novi katalog Kikdraft za godinu 2017 - u katalogu možete vidjeti naše nove dečije kućice, dečije kuhinje i ostali dečiji namještaj. Neki od proizvoda još nisu na zalihi, jer su u proizvodnji.

Kako bih saznali, koji proizvodi stižu iz proizvodnje molimo Vas, da nas podsjetite na našim socialnim mrežama, kako bih saznali informacije prvi. :

Powered by
Publish for Free

Leave Your Comment