S obzirom na nadolazeće blagdane, savjetujemo vam da što prije ostavite narudžbe. Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. Europsko tržište zatvara svoja vrata 12.12. Nakon tog datuma narudžbe, ako proizvodi nisu u skladištu, neće biti moguće, i biti će isporučena u siječnju (januaru) 2019. godine. Uplaćanje mora biti razvidno do 14.12. (preferiramo plaćanje putem paypala ili kreditnim karticama) ako si želite rezervirati i dobiti svoj proizvod do 25.12.2018 Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju kućice!

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794
MiniPlay Ledon dječje igralište za javne površine

MiniPlay Ledon dječje igralište za javne površine

Saturday, Jul 8, 2017 0 comment(s)

MiniPlay Ledon dječje igralište za javne površine

NOVO! MiniPlay Ledon dječje igralište za javne površine (vrtiće, škole, opštine, gradske parkove itd..) Sva igrališta imaju standard EN1176. Sigurnost je naš najveći prioritet, zbog čega su sva naša igrališta naravno provjerene i odobrene od IAW EN 1176. Sva imaju certifikat TUV. TÜV-značka služi samo za proizvode koji ispunjavaju vrlo stroge sigurnosne, pouzdanosti i propise o kvaliteti. 

☞Konačno! Mir starijih ljudi. Korištenjem MiniPlay igrališta najmlađi će igrati i učiti. Miniplay pruža mnoge izazove za one koji su između 1 i 4 godine starosti. Vrijeme leti, kiši slijedi sunce, sunce prati kiša ... Deca se mogu igrati sa pločom za vrijeme i sa korištenjem "splash" stola, može koristiti vodu ili pijesak. Nije li to sjajno? 
☞U dobi od 1 do 4 godine, djeca uče o svojim tijelima i tjelesna aktivnost je potrebna za zdravo tijelo. Miniplay pomaže djeci razumjeti uzroke i posljedice.


MiniPlay igralište je sigurno mesto za decu. Stepenice i ručke pomažu djeci, sa protukliznim dizajnom i bočne ploče omogućuje odraslima da brinu o mali djeci.

Imate li pitanja? Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, cijenama ili asortimana, molimo Vas da nas kontaktirate na info@staskka.com

MiniPlay igralište možete kupiti ovdje: http://ow.ly/v5xx30cOoAq


UPDATE - 16.06.2017 - DOBRA VEST ZA KORISNIKE, KOJI JOŠ NISU U EU! - Svi klienti iz država bivše Jugoslavije (Srbija, BIH, Crna Gora, Makedonija) ne naplaćaju taxe kad kupuju u našoj online prodavnici, nego naplaćaju taxu i carinu u svojoj državi. Sad su cene za vas niže!


Sva poduzeća u EU i iz država bivše Jugoslavije ne plaćauju taxe, nego naplaćuju taxu i carinu u svojoj državi. 

☞Taxa se odbije na kraju, kad zaključite narudžbu! Na mail će stići podatki u uplaćanju bez taxe.


Klik do kataloga: https://issuu.com/…/docs/katalog_zunanja_vrtna_igrala_ledon_

Klik do igrališta Pustolovščina: https://issuu.com/…/docs/zunanja_vrtna_igrala_ledon_-_pustol

Klik do igrališta Explore: https://issuu.com/…/docs/zunanja_vrtna_igrala_za_javne_povrs


#igraliste #staskka #medial #ledon #igralistazajavnuupotrebu #igralista#vrtneigracke #igracke #vrtic #skole #skola #pjescanik #pirati#djecjaigralistanajavnimpovrsinamagradaopcine

Leave Your Comment