PRODAJE SE online prodavnica DJEČJE KUĆICE i domena www.djecje-kucice.com bez ZALIHE!CENA = 15000 EUR

Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794
MiniPlay Ledon dječje igralište za javne površine

MiniPlay Ledon dječje igralište za javne površine

Saturday, Jul 8, 2017 0 comment(s)

MiniPlay Ledon dječje igralište za javne površine

NOVO! MiniPlay Ledon dječje igralište za javne površine (vrtiće, škole, opštine, gradske parkove itd..) Sva igrališta imaju standard EN1176. Sigurnost je naš najveći prioritet, zbog čega su sva naša igrališta naravno provjerene i odobrene od IAW EN 1176. Sva imaju certifikat TUV. TÜV-značka služi samo za proizvode koji ispunjavaju vrlo stroge sigurnosne, pouzdanosti i propise o kvaliteti. 

☞Konačno! Mir starijih ljudi. Korištenjem MiniPlay igrališta najmlađi će igrati i učiti. Miniplay pruža mnoge izazove za one koji su između 1 i 4 godine starosti. Vrijeme leti, kiši slijedi sunce, sunce prati kiša ... Deca se mogu igrati sa pločom za vrijeme i sa korištenjem "splash" stola, može koristiti vodu ili pijesak. Nije li to sjajno? 
☞U dobi od 1 do 4 godine, djeca uče o svojim tijelima i tjelesna aktivnost je potrebna za zdravo tijelo. Miniplay pomaže djeci razumjeti uzroke i posljedice.


MiniPlay igralište je sigurno mesto za decu. Stepenice i ručke pomažu djeci, sa protukliznim dizajnom i bočne ploče omogućuje odraslima da brinu o mali djeci.

Imate li pitanja? Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, cijenama ili asortimana, molimo Vas da nas kontaktirate na [email protected]

MiniPlay igralište možete kupiti ovdje: http://ow.ly/v5xx30cOoAq


UPDATE - 16.06.2017 - DOBRA VEST ZA KORISNIKE, KOJI JOŠ NISU U EU! - Svi klienti iz država bivše Jugoslavije (Srbija, BIH, Crna Gora, Makedonija) ne naplaćaju taxe kad kupuju u našoj online prodavnici, nego naplaćaju taxu i carinu u svojoj državi. Sad su cene za vas niže!


Sva poduzeća u EU i iz država bivše Jugoslavije ne plaćauju taxe, nego naplaćuju taxu i carinu u svojoj državi. 

☞Taxa se odbije na kraju, kad zaključite narudžbu! Na mail će stići podatki u uplaćanju bez taxe.


Klik do kataloga: https://issuu.com/…/docs/katalog_zunanja_vrtna_igrala_ledon_

Klik do igrališta Pustolovščina: https://issuu.com/…/docs/zunanja_vrtna_igrala_ledon_-_pustol

Klik do igrališta Explore: https://issuu.com/…/docs/zunanja_vrtna_igrala_za_javne_povrs


#igraliste #staskka #medial #ledon #igralistazajavnuupotrebu #igralista#vrtneigracke #igracke #vrtic #skole #skola #pjescanik #pirati#djecjaigralistanajavnimpovrsinamagradaopcine

Leave Your Comment