S obzirom na nadolazeće blagdane, savjetujemo vam da što prije ostavite narudžbe. Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. Europsko tržište zatvara svoja vrata 12.12. Nakon tog datuma narudžbe, ako proizvodi nisu u skladištu, neće biti moguće, i biti će isporučena u siječnju (januaru) 2019. godine. Uplaćanje mora biti razvidno do 14.12. (preferiramo plaćanje putem paypala ili kreditnim karticama) ako si želite rezervirati i dobiti svoj proizvod do 25.12.2018 Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju kućice!

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794
Jastuk za sjedenje Magic forest
  • Jastuk za sjedenje Magic forest
  • Jastuk za sjedenje Magic forest

Jastuk za sjedenje Magic forest

INFO

80,15€
Bez poreza: 65,70€
Kol

Jastuk za sjedenje Magic forest

Jastuk za sjedenje Magic forest je najprodavaniji jastuk na našom tržištu napravljen iz pamuka i poliestera. 

Materijal: pamuk/poliester. Odvojivi poklopac i unutrašnjost ispunjena sa polistiren perlami. Uklonjivi poklopac se može prati na 30 ° C.

Dimenzije: cca.43 cm,  visina - cca. 36 cm

Vrijeme isporuke: 7 do 15 dana od dana uplate kupoprodajne cijene (dostavne službe ne rade vikendom)


Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro