Hvala vam na podršci koju ste nam pružili ove godine. Ništa nije važnije od vašeg zadovoljstva i sreće vaše nasmijane djece. Zahvaljujući se na ulasku u 2019. godinu, nudimo ekskluzivni popust od 10% svim našim klijentima. (s izuzetkom SmartPlayhouse, Mathy by Bols) Unesite kod za popust HVALA19. Kod vrijedi do 15.01.2019 Hvala i Sretna Nova 2019!

Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794
Konjić za ljuljanje Chester&Fred
  • Konjić za ljuljanje Chester&Fred
  • Konjić za ljuljanje Chester&Fred
  • Konjić za ljuljanje Chester&Fred
  • Konjić za ljuljanje Chester&Fred

Konjić za ljuljanje Chester&Fred

INFO

215,11€
Bez poreza: 176,32€
Kol

Konjić za ljuljanje Chester&Fred

Mi vjerujemo u igračke koje su napravljene da traju. Dakle, naše igračke su najviše kvalitete. Ne samo za nekoliko sati, nego za nekoliko godina zabave!Ovaj proizvod je dizajniran u skladu sa svim važećim sigurnosnim standardima - 2009/48/EC. Obrišite vlažnom krpom.Uporaba pod nadzorom odrasle osobe u bilo kojem trenutku. Samo jedno dijete se može ljuljati na ovom proizvodu u isto vrijeme. Najveća dopuštena težina je 20kg. Ako proizvod nije na zalihama, ga je potrebno rezervirati i platiti kupovinu do svakog ponedeljka do 12h. Naručujemo svakog ponedeljka.

Starost: 12 mjeseci +

Veličina: 78 x 31 x 65cm

Ručke i drveni okvir.

Visina sedla= 46 cmRecenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro