Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Konjić za ljuljanje Chester&Fred

Mi vjerujemo u igračke koje su napravljene da traju. Dakle, naše igračke su najviše kvalitete. Ne samo za nekoliko sati, nego za nekoliko godina zabave!Ovaj proizvod je dizajniran u skladu sa svim važećim sigurnosnim standardima - 2009/48/EC. Obrišite vlažnom krpom.Uporaba pod nadzorom odrasle osobe u bilo kojem trenutku. Samo jedno dijete se može ljuljati na ovom proizvodu u isto vrijeme. Najveća dopuštena težina je 20kg. Ako proizvod nije na zalihama, ga je potrebno rezervirati i platiti kupovinu do svakog ponedeljka do 12h. Naručujemo svakog ponedeljka.

Starost: 12 mjeseci +

Veličina: 78 x 31 x 65cm

Ručke i drveni okvir.

Visina sedla= 46 cmRecenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro