S obzirom na nadolazeće blagdane, savjetujemo vam da što prije ostavite narudžbe. Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. Europsko tržište zatvara svoja vrata 12.12. Nakon tog datuma narudžbe, ako proizvodi nisu u skladištu, neće biti moguće, i biti će isporučena u siječnju (januaru) 2019. godine. Uplaćanje mora biti razvidno do 14.12. (preferiramo plaćanje putem paypala ili kreditnim karticama) ako si želite rezervirati i dobiti svoj proizvod do 25.12.2018 Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju kućice!

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794
Konjić za ljuljanje Chester&Fred
  • Konjić za ljuljanje Chester&Fred
  • Konjić za ljuljanje Chester&Fred
  • Konjić za ljuljanje Chester&Fred
  • Konjić za ljuljanje Chester&Fred

Konjić za ljuljanje Chester&Fred

INFO

215,11€
Bez poreza: 176,32€
Kol

Konjić za ljuljanje Chester&Fred

Mi vjerujemo u igračke koje su napravljene da traju. Dakle, naše igračke su najviše kvalitete. Ne samo za nekoliko sati, nego za nekoliko godina zabave!Ovaj proizvod je dizajniran u skladu sa svim važećim sigurnosnim standardima - 2009/48/EC. Obrišite vlažnom krpom.Uporaba pod nadzorom odrasle osobe u bilo kojem trenutku. Samo jedno dijete se može ljuljati na ovom proizvodu u isto vrijeme. Najveća dopuštena težina je 20kg. Ako proizvod nije na zalihama, ga je potrebno rezervirati i platiti kupovinu do svakog ponedeljka do 12h. Naručujemo svakog ponedeljka.

Starost: 12 mjeseci +

Veličina: 78 x 31 x 65cm

Ručke i drveni okvir.

Visina sedla= 46 cmRecenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro