Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 radnih dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 radnih dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Moderni stol s dvije stolice

INFO

159,87€
Bez poreza: 131,04€
Kol

Moderni stol s dvije stolice

Moderni dječji stol s dvije stolice zabavan je i elegantan dječji stol izrađen od kompozitnih drvenih materijala. Ovaj robusni dječji stol s stolicama savršeno je pogodan za rad umjetničkih projekata, igranje igračkama, a također i za uživanje zdravih deserta. Pogodno za sve dječje vrtiće, male ili velike sobe, dječje sobe itd.


Veličina stola: 59 cm x 59 cm x 47 cm

Veličina stolice: 38 cm x 44 cm x 52 cm

Teža paketa: 11.50 kg

Materijal: MDF i masivno drvo

Preporučena dob: 3 godine +

UPOZORENJE
UPOZORENJE Igračka nije prikladna za djecu mlađu od 36 mjeseci. Sadrži sitne dijelove.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro