S obzirom na nadolazeće blagdane, savjetujemo vam da što prije ostavite narudžbe. Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. Europsko tržište zatvara svoja vrata 12.12. Nakon tog datuma narudžbe, ako proizvodi nisu u skladištu, neće biti moguće, i biti će isporučena u siječnju (januaru) 2019. godine. Uplaćanje mora biti razvidno do 14.12. (preferiramo plaćanje putem paypala ili kreditnim karticama) ako si želite rezervirati i dobiti svoj proizvod do 25.12.2018 Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju kućice!

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručenu robu platiti poduzeću MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., odnosno vanjskom pružatelju usluge koji u ime poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., vrši naplatu, na način koji je odabrao prilikom sastavljanja narudžbe.

Moguće je plaćanje:

  • Paypal
  • Paypal - (debitnim) karticama tekućeg računa: Visa Electron,
  • Paypal - kreditnim karticama: Mastercard, DISCOVER, American Express i Visa,
  • preko računa - po predračunu (na TRR firme).

Trošak dostave dodatno se zaračunava u ukupnu cijenu prema cjeniku objavljenom na web stranicama poduzeću MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P..

 

Plaćanje paypalom i debitnim i kreditnim karticama i provizija

Online plaćanje - Paypal i kreditne kartice (Visa, MasterCard, Discover, Diners..) + provizija

- od 13.9.2014 smanjena provizija za paypal i kreditne kartice!

PayPall Vam omogućava apsolutno sigurno online plaćanje. Možete koristiti novac sa Vašeg PayPall naloga da biste izvršili plaćanje ili možete platiti direktno kreditnom karticom, čak iako nemate PayPall nalog.  Sa PayPal-om, informacije o kreditnoj kartici ćete uneti samo jednom, jer se podaci čuvaju i veoma su zaštićeni na PayPal serveru.  

Svi koji naplaćujete sa Paypalom zaračuna se dodatna provizija:

- za Hrvatsku - 4.88%

- za Srbiju - 4.88%

- za BIH - 4.88%

- za Crnu Goru (Montenegro) - 4.88%

Ako želite naplatiti sa kreditnom karticom, izaberete Paypal i onda izaberete kreditnu karticu. Stavite podatke od kartice i napravite narudžbu. Ako izaberete plaćanje sa kreditnom karticom zaračuna se provizija ovisi na državu.

- za Hrvatsku - 4.88%

- za Srbiju - 4.88%

-  za BIH - 4.88%

- za Crnu Goru (Montenegro) - 4.88%

Plaćanje preko računa u EUR-ima - bez provizije!

Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.

Kad stavite narudžbe i želite platiti preko našeg poslovnog računa, je potrebno uplatiti ukupan iznos u EUR-ima kao obični nalog i ne devizni! Ako je iznos napravljen u HRK ili RSD, trebati ćete doplatiti razliku i narudžba neće biti OK. Zato Vas molimo kad dođete na banku, da najprije kupite EUR-e u cjelom iznosu i položite na naš transakcijski račun. 

Svi koji naplaćujete preko računa nema dodatnih troškova. Uvjek platite u EUR-ima!

Klienti iz Hrvatske - transakcija se vidi u roku 1-2 dana.

Klienti iz Srbije - transakcija se vidi u roku 1-3 dana.

Svi klienti, koji nisu u EU, ne naplaćuju PDV-ja i kupe proizvode bez PDV-ja. Kad paket stiže u državu koja nije u EU, su klienti dužni plaćati carinu i PDV.