Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Polica za knjige Louane


Dizajnirana od strane Christophe Boulin, polica za knjige Louane zavodi mlađe i starije sa svojim okruglim i djetinjastim crtama. Njegov izvorni oblik koji izgleda poput drva odgovara bilo kojem interijeru. U sirovoj ili lakiranoj verziji, odgovarat će u spavaćoj sobi za dječake ili djevojčice. Izrađen u MDF-u, namještaj ima vidljive rupe sklopova koji mu daju autentičnost. Ovo vrlo ukrasno stablo je također vrlo korisno sa 13 polica s dubinom od 24 cm. Na taj način možete pohraniti knjige, igračke i ukrasne predmete.

Ova se polica za knjige isporučuje u kompletu s uputama, vijcima i nosačima za zidnu montažu. Preporučljivo ga je fiksirati na zid. Štap u boji se također nalazi u kompletu kako bi sakrili glave vijaka.

Dajte dodir prirode u dječjoj sobi s policom za knjige Louane. 


  • Material: MDF 18 mm
  • Dimenzije (L x W x D): 122 x 55 x 182


  • Recenzije (0)

    Napišite recenziju

    Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
        Loše           Dobro