Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Velika tvrđava sastoji se od dječje kuće s verandom. Koristite ljestvu ili zid za penjanje za penjanje kako biste se popeli i vratili niz tobogana duljine od 305 centimetara. Kada skočite na dve ljuljačke ili na dva kotača, iskoristit ćete punu prednost ove prekrasne vrtne kućice za djecu. Tvrđava Hill Crest zasigurno je prava kuća na pogled koju si možete priuštiti u svom dvorištu i za sve sljedeću generaciju. Kućica je koristna samo za kućnu upotrebu. Za javna igrališta posjetite kategoriju igračke za javnu upotrebu na slovenačkoj stranici, koji ima sve prave certifikate.


ZNAČAJKE

• podignuta dječja kuća s verandom na drugom katu

• donja utvrda s palubom za igru, piknik stolom i pješčanikom

• tobogan duljine od 305 cm

• ljestve s sigurnosnim ručkama i zid za penjanje visine od 152 cm

• ljuljačke

• predfabricirano drvo, preplanuo, prethodno obojen i ispitan na izdržljivost

• uključene su upute za upotrebu

• uključuje sve drvo, opremu, ljuljačke, tobogane, kao što je prikazano na slici

• postavite sigurnosni pojas 183 cm oko tvrđave

• pijesak nije uključen (170 L)


SPECIFIKACIJE

Dimenzije: 537,2 x 408,9 x 289,6 cm (širina x dubina x visina)

Najviše osoba na setu: 9

Jamstvo: 2 godineUPUTE SIGURNOSTI: Nemojte dopustiti djeci da se igraju bez nadzora odrasle osobe. Penjanje oko kuće i igranje na krovu kuće nije dopušteno.

UPUTE ZA SASTAV: Ne postavljajte vikendice na tvrdu površinu kao što je asfalt, jer pad iz kuće može ozbiljno povrijediti dijete u ovom slučaju. Za vikendice koje su uzdignute s tla više od 60 cm, visina 1,5 m oko kuće mora biti meka baza - poput trave ili pijeska. Postavite kuću na ravnu površinu i biti najmanje 2 metra od drugih građevina kao što su zidovi kuća, garaža, ograda ..

MATERIJAL: Kuće su izrađene od cedrovine koja je, naravno, otporan na štetočine i vremenske uvjete neugodnosti i nose FSC pečat, koji osigurava odgovorno upravljanje šumama Da bi se osigurala dodatna zaštita, kuća je obložena premazima na bazi vode koji su potpuno bezopasni ljudima ili okolišu.

ODRŽAVANJE: Preporučuje se obnavljanje premaza na bazi vode svake dvije godine na kući.

DODATNA UPOZORENJA: Pad iz kuće može izazvati ozbiljnu štetu za dijete, tako da slijedite upute kako bi se osiguralo kuću na mekanom tlu (trava, pijesak ..) jeR ovlašteni trgovac i proizvođač proizvoda nisu odgovorni za pad iz kuće. Vikendice su namijenjene individualnoj uporabi, a ne za masovnu uporabu u školama ili vrtićima. Drvo je prirodni, živi materijal koji se može mijenjati pod utjecajem vremena.


UPOZORENJE
UPOZORENJE Samo za upotrebu u domaćinstvu.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro