Zadnji dan za narućivanje je 10.12. ako želite dobiti proizvode do Božiča! Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

0038636209905

Uslovi korišćenja

Opći uvjeti online prodavnice shop.djecje-kucice.com

Korištenje

Pristup web stranicama www.djecje-kucice.com i podacima na stranicama podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama. Sastavni dio ovih Općih uvjeta je i Isključenje od odgovornosti.

Web stranica poduzeća MEDIAL, Interkativne rešitve, Staša Rep S.P. mogu se koristiti za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Korištenjem internet trgovine Dječje kućice shop.djecje-kucice.com  obvezujete se poštivati ove Opće uvjete te se smatra kako ste pristali na iste.

Ovi Opći uvjeti kao i Isključenje od odgovornosti u potpunosti se odnose na web stranice internet trgovine Dječje kućice i na sve druge web stranice u vlasništvu MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P.

Internet trgovina Dječje kućice www.djecje-kucice.com  (u nastavku internet trgovina) u vlasništvu je poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., Ulica A.M.Slomška 5a, 323,0 Šentjur, Slovenia (u nastavku poduzeće), sa matičnem brojem 6941834000 i sedištem Ulica A.M.Slomška 5a, 3230 Šentjur, Slovenija.

U internet trgovini možete kupovati proizvode za dojenčad i djecu. MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P. u internet trgovini omogućuje kupnju asortimana robe koja se nalazi u internetskoj ponudi.

Proizvode prodajemo na području Republike Hrvatske, Republike Srbije, Republika Crne Gore, Republike Bosne i Hercegovine i osobama starijim od 18 godina. Za sve narudžbe i ponude troškova dostave izvan navedenih teritorija molimo kontaktirajte nas na [email protected]. Kupnju u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu obaviti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu obaviti kupnju samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Isporučitelj naručene robe je MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., kratak naziv: MEDIAL, Staša Rep S.P.

Kupcem se smatra svaka osoba koja popuni tražene podatke, registrira se i elektroničkim putem naruči (kupi) barem jedan proizvod.

Sve cijene u internet trgovini izražene su u nacionalnoj valuti preduzeća gdje ima sedište firme tj. euro. Cene su sa PDV-jem, jer smo porezni obaveznici. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.

Neke od fotografija na web stranicama poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P. ilustrativne su prirode. Slike proizvoda na web stranicama poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P. mogu se razlikovati u boji i dezenu u odnosu na stvarne proizvode. Slike proizvoda na web stranicama internet trgovine mogu se malo razlikovati u nijansi boje i položaju dezena u odnosu na stvarne proizvode.

Postupci i uvjeti kupnje i prodaje na web stranicama internet trgovine definirani su sljedećim parametrima: registracijom, odnosno prijavom, narudžbom, otpremom, plaćanjem, dostavom te povratom, odnosno reklamacijom robe.

Registracija / prijava

Registracija je prvi upis korisnika u bazu kupaca, prilikom kojeg kupac upisuje tražene podatke (korisničko ime / adresa e-pošte, lozinka, ime i prezime, adresa, telefonski broj...) Prijava je moguća tek nakon što su svi potrebni podaci upisani u bazu korisnika i za svako daljnje korištenje usluge potrebno je upisati samo korisničko ime i lozinku.

Registracija se odvija u jednom koraku:

  1. upis podataka u elektronski obrazac na web stranici (skrajno gor - Registrujte se)

Mole se kupci da u elektronski obrazac upisuju vlastitu adresu e-pošte koju koriste, jer će na tu adresu biti poslana poruka s poveznicom za autorizaciju korisničkog računa.

Ukoliko kupac ima problema prilikom registracije ili prijave može nas nazvati na telefonski broj internet trgovine +386 59043571 radnim danom od 09:00 do 16:00 sati ili poslati e-poštu 24 sata na [email protected].

Sigurnost

Prilikom registracije u internet trgovinu kupac je dužan upisati lozinku (zaporku). Kupac je lozinku obavezan zadržati samo za sebe i ne dijeliti ju s drugim osobama. Kupac je potpunosti odgovoran (materijalno i pravno) za sva djela i narudžbe koje su učinjene pod njegovom lozinkom.

Ukoliko kupac zna ili sumnja kako još netko zna njegovu lozinku, dužan je promijeniti lozinku (zaporku). Molimo Vas, da upotrebite velika i mala slova, broj i znak.

 

Ukoliko postoji bilo kakva sumnja u mogućnost postojanja sigurnosnih propusta, nedopuštenoga korištenja usluga ili kršenja uvjeta i pravila, MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P. zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave i pravo da od kupca traži da promijeni lozinku.

Zaštita i korištenje osobnih podataka

MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P.,, se obvezuje da će štititi privatnost svih svojih kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podatka, Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim zakonima Republike Slovenije.

MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., će prikupljati, obrađivati i čuvati osobne i identifikacijske podatke o svojim kupcima. MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., će čuvati ove podatke u tajnosti te će ih upotrebljavati samo za vlastite potrebe, kao i za zakonski dopuštene potrebe.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora načina upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo vlasniku firme i njegovim djelatnicama, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P.,, a posebno djelatnici internet trgovine, te poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., sadrže određene poveznice na druge web stranice koje su u vezi sa poduzećem MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P.

MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P. preuzima svu odgovornost za zaštitu osobnih i drugih podataka na tim web stranicama.

Radno vrijeme

Naručivanje robe može se vršiti 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

Internet trgovina (otprema robe) radi od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 sati. Otprema robe ne radi subotom, nedjeljom i blagdanom.

Dostupnost

Iako MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., nastoji pružiti najbolju moguću ponudu usluga, MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., ne može jamčiti da će usluge na web stranicama poduzeća odgovarati potrebama svakog posjetitelja. MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., također ne može jamčiti da će usluge biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, kako bismo je otklonili na najbrži mogući način, molimo posjetitelja da pogrešku prijavi na telefonski broj +38659043571 (radnim danom od 9:00 do 17:00 sati) ili slanjem e-pošte na adresu [email protected].

Pristup web stranicama poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja. Ni u kojem slučaju MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja, ili zbog nemogućnosti korištenja web stranica i internet trgovine poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P.,

Uz prethodno navedene uvjete, MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., neće biti odgovoran, bez obzira na uzrok ili trajanje, za bilo kakve pogreške, netočnosti, ili druge nedostatke, neprikladnost ili neizvornost, informacija koje se nalaze na web stranici poduzeća, kao i za bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prijenosu informacija do krajnjeg korisnika, te za bilo kakva potraživanja ili gubitke koji iz tog proizlaze, uključujući i izgubljenu dobit.

Cijene

Sve cijene u internet trgovini izražene su u slovenačkoj nacionalnoj valuti - euro (€) sa PDV-jem. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.

Račun će biti izrađen prema cijenama po kojima je korisnik naručio proizvode.

MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., zadržava pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku.

Svi klienti, koji nisu u EU, ne naplaćuju PDV-ja i kupe proizvode bez PDV-ja. Kad paket stiže u državu koja nije u EU, su klienti dužni plaćati carinu i PDV. 

 

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektroničkim odabirom određenoga proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac u sučelju internet trgovine elektronički odabere i konačno potvrdi narudžbu.

Obavijest o potvrdi narudžbe kupcu će na upisanu adresu e-pošte biti poslana nakon što kupac potvrdi narudžbu.

MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama.

Ukoliko MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će u najkraćem mogućem roku kontaktirati kupca robe telefonom ili e-poštom po pitanju zamjenskoga proizvoda ili otkazivanja naručenoga proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Obavijest o otpremi naručenih proizvoda kupcu će na upisanu adresu e-pošte biti poslana nakon što sva naručena roba bude spremna za otpremu.

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručenu robu platiti poduzeću MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., odnosno vanjskom pružatelju usluge koji u ime poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., vrši naplatu, na način koji je odabrao prilikom sastavljanja narudžbe.

Moguće je plaćanje:

  • Paypal
  • Paypal - (debitnim) karticama tekućeg računa: Visa Electron,
  • Paypal - kreditnim karticama: Mastercard, DISCOVER, American Express i Visa,
  • preko računa - po predračunu (na TRR firme).

Trošak dostave dodatno se zaračunava u ukupnu cijenu prema cjeniku objavljenom na web stranicama poduzeću MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P..

 

 

Plaćanje paypalom i debitnim i kreditnim karticama i provizija

Online plaćanje - Paypal i kreditne kartice (Visa, MasterCard, Discover, Diners..) + provizija

PayPall Vam omogućava apsolutno sigurno online plaćanje. Možete koristiti novac sa Vašeg PayPall naloga da biste izvršili plaćanje ili možete platiti direktno kreditnom karticom, čak iako nemate PayPall nalog.  Sa PayPal-om, informacije o kreditnoj kartici ćete uneti samo jednom, jer se podaci čuvaju i veoma su zaštićeni na PayPal serveru.  

Svi koji naplaćujete sa Paypalom zaračuna se dodatna provizija:

- za Hrvatsku - 4.88%

- za Srbiju - 4.88%

- za BIH - 4.88%

- za Crnu Goru (Montenegro) - 4.88%

Ako želite naplatiti sa kreditnom karticom, izaberete Paypal i onda izaberete kreditnu karticu. Stavite podatke od kartice i napravite narudžbu. Ako izaberete plaćanje sa kreditnom karticom zaračuna se provizija ovisi na državu.

- za Hrvatsku - 4.88%

- za Srbiju - 4.88%

-  za BIH - 4.88%

- za Crnu Goru (Montenegro) - 4.88%

Plaćanje preko računa u EUR-ima - bez provizije!

Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.

Kad stavite narudžbe i želite platiti preko našeg poslovnog računa, je potrebno uplatiti ukupan iznos u EUR-ima kao obični nalog i ne devizni! Ako je iznos napravljen u HRK ili RSD, trebati ćete doplatiti razliku i narudžba neće biti OK. Zato Vas molimo kad dođete na banku, da najprije kupite EUR-e u cjelom iznosu i položite na naš transakcijski račun. 

Svi koji naplaćujete preko računa nema dodatnih troškova. Uvjek platite u EUR-ima!

Klienti iz Hrvatske - transakcija se vidi u roku 1-2 dana.

Klienti iz Srbije - transakcija se vidi u roku 1-5 dana.


Otprema i dostava robe

Internet trgovina Dječje kućice svu naručenu robu dostavlja isključivo koristeći usluge poduzeća UPS i Pošta Slovenije (u nastavku pružatelj usluge dostave). Naručenu robu možete preuzeti i na sjedištu firme 6 radni dan od uplaćanja transakcije, po predhodnom dogovoru na e-mail: [email protected].

Otprema robe

Naručena roba se za otpremu priprema nakon što MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., zaprimi obavijest da je transakcija ugovorenog iznosa po računu uspješno obavljena ili, ukoliko kupac naručenu robu plaća po primitku pošiljke (pouzećem), odmah po narudžbi. Roba se za otpremu priprema isključivo radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 9:00 do 17:00 sati.

Naručena roba bit će složena tako da se uobičajenim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti. Paketi mogu uključivati razne zaštitne materijale za sprječavanje loma (papir, stiropor, spužva i/ili slično).

Račun će biti priložen u paketu (ili jednom od paketa ukoliko se naručena roba isporučuje u više paketa), osim u slučaju da je adresa za isporuku različita od adrese kupca. U tom slučaju račun će biti poslan poštom u pismu ili e-poštom na adresu kupca (samo na zhtjev potrošača).

U paketu, uz proizvode za koje postoje ili ih zakon propisuje, bit će biti priložene i druge isprave koje je proizvođač, odnosno distributer, priredio radi lakše i sigurnije uporabe proizvoda (jamstvo, tehnička uputa, uputa za sklapanje, uputa za uporabu, popis ovlaštenih servisa, upozorenje o mogućoj opasnosti pri uporabi, izjava o sukladnosti proizvoda i sl.)

Paket može dodatno sadržavati i marketinške materijale (poput obavijesti o ponudi proizvoda, akcijama i sl.)

Obveza kupca je da pažljivo pregleda sadržaj svakog pojedinog paketa kako ne bi zajedno sa zaštitnom ambalažom bacio proizvode i/ili dijelove proizvoda, račun ili druge isprave.

Dostava robe

Pakete spremne za otpremu svakog radnog dana preuzimaju djelatnici poduzeća UPS i Pošta Slovenije i dalje s paketima manipuliraju prema vlastitim pravilima poslovanja.

Kupac ili druga osoba ovlaštena za primitak pošiljke dužna je prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih prijaviti dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Svojim potpisom na Dostavnoj listi pružatelja usluge dostave kupac ili druga ovlaštena osoba za primitak pošiljke potvrđuju da su pošiljku zaprimili neoštećenu i bez umanjenja njezinog sadržaja.

Prigovor izjavljen ili podnesen pružatelju usluge dostave nakon uručenja pošiljke se ne prihvaća, osim u slučaju da primatelj ili druga osoba ovlaštena za primitak pošiljke priloži dokaz da je oštećenje ili umanjenje sadržaja pošiljke nastalo prije uručenja pošiljke.

Rokovi isporuke

Internet trgovina Dječje kućice u suradnji s pružateljem usluge dostave naručenu robu dostavlja u roku od 5 radnih dana, osim ukoliko za neki od kupljenih proizvoda nije naveden drugi, duži rok isporuke. Rok isporuke, ukoliko je za određeni proizvod duži od 5 dana, jasno je naznačen i točno definiran za svaki takav proizvod u korisničkom sučelju Internet trgovine.

Rok isporuke za sve naručene proizvode unutar jednog računa kupnje jednak je roku isporuke onog proizvoda naručenog unutar istog računa za koji vrijedi najduži rok isporuke. U slučaju da kupac ne želi čekati isporuku svih proizvoda prema proizvodu s najdužim rokom isporuke, kupac ima mogućnost proizvode grupirati i naručiti kako kupcu odgovara prema roku isporuke kroz zasebne kupnje. Ova mogućnost nije programski izdvojena u posebnu uslugu internet trgovine već ju kupac ostvaruje obavljanjem dviju ili više odvojenih kupnji.

  • UPS, Isporuka u 5 - 7 dana,  za Hrvatsku; UPS ne radi subotom i nedeljom. Cena po težini - za Hrvatsku
  • UPS Express, Isporuka u 5 - 8 dana - Cena po težini - za Srbiju, BIH, Makedoniju, Crna Gora

Troškovi dostave

Cijena dostave ovisi od težine naručene robe. Cijena uključuje prikupljanje naručenih proizvoda, pakiranje i dostavu na odabranu adresu. Cijena dostave vidljiva je prilikom elektronskog zaključivanja narudžbe i jasno naznačena na računu.

Isporućivanje paketa je moguće kad je transakcija potrvđena. 

Svi klienti iz Crne Gore, Makedonije ili BIH koji želite preuzeti pošiljku u Hrvatskoj ili Srbiji, molimo da to napišete gde se pošiljka isporučuje.

Cena isporuke za Crnu Goru, Makedoniju i BIH, max. težina paketa za isporuku je 30 kg/paket.


Reklamacije

Reklamacije na proizvod uvažavamo sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu pritužbu poduzeću MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., e-poštom, telefaksom ili pismeno te dostaviti odgovarajući račun za predmetnu robu.

Kupac ima pravo na povrat robe (pod posebnim, u daljnjem tekstu navedenim uvjetima) u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena,
  • isporuka robe koja ima vidljive greške ili oštećenja,
  • isporuka robe koja ne odgovara opisu proizvoda na web stranici internet trgovine Dječje kućice

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke i tom slučaju molimo kupca da pošiljku ne preuzima.

Ukoliko je naručeni proizvod neispravan, ne odgovara opisu proizvoda na web stranici internet trgovine shop.djecje-kucice.com  moguće je, u roku 14 radnih dana od primitka proizvoda, napraviti zamjenu djelova proizvoda.

Oglašavanje

Dio web stranica poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., predviđen je za oglašavanje i oglašivači su dužni te materijale usuglasiti sa zakonskim normama i pravilima. MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., nije odgovoran za bilo kakve protupravnosti, pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

Vanjske usluge

Usluge koje na internetu pruža MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., ne uključuju troškove koje nastaju korištenjem računalne opreme i usluga za pristup našim stranicama. MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., nije odgovoran za telefonske troškove, troškove pružatelja internet usluge ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Molimo posjetitelja naših web stranica da primi na znanje da sve internetske stranice upotrebljava isključivo na vlastiti rizik. MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., ne daje nikakva jamstva i nije ni u kojem obliku odgovoran i ne preuzima odgovornost za izravne i neizravne štete koje posjetitelj može pretrpjeti korištenjem usluga ili u svezi s korištenjem mrežnih stranica, servisa (poslužitelja), programskih paketa (softvera) i interneta. Internet je internacionalna, nezavisna računalna mreža koju MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., ne kontrolira ni u kojem obliku već je na nju samo povezan te zbog toga ne može jamčiti dostupnost servisa (poslužitelja) koje izravno ne kontrolira.

Promjene uvjeta

MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim web stranicama. MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P.,. zadržava pravo na izmjenu ovih Općih uvjeta.

Isključenje od odgovornosti

Korištenjem web stranica i internet trgovine poduzeća MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., prihvaćate i podvrgavate se slovenačkom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih web stranica. Slovenački sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih web stranica ili u vezi s njima. MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., ne jamči da su materijali sadržani na predmetnim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup istima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup web stranicama s navedenih lokacija poduzet samovoljno uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu.

Sve informacije dostupne na web stranicama isključivo su informativnog karaktera, ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih web stranica podložne su određenim ograničenjima u vezi sa subjektima kojima takve informacije mogu biti dostupne.

Informacije koje MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., objavljuje na ovim web stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojih podataka pohranjenih na ovim web stranicama. MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., ne jamči, izričito ili prešutno, uključujući jamstva u pogledu utrživosti, odnosno podobnosti za određenu svrhu, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa. Informacije dostupne na web stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornima za neostvarivanje svojih očekivanja u vezi s tim. Do zakonom predviđenih ograničenja, MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe bilo koje od informacija dostupnih na ovim web stranicama.

 

Podatki o podjetju in opredelitev dejavnosti:

MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P.

 

DŠ: SI31682057 (VAT ID) 

MŠ: 6941834000

Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije z dne 26.10.2015 (številka: 316-03-04765-2015/2).


Poslovni račun odprt pri Banki Koper d.d.

IBAN: DE27 1001 1001 2622 8614 80

BIC: NTSBDEB1XXX

 

Delitev dejavnosti po SKD:

47.910 - Trg.na drob. po pošti ali po internetu

46.490 - Trgovina na debelo v tranzitu

74.100 - Grafično Oblikovanje

18.130 - Priprava za tisk in objavo


Naslov oz. sedež podjetja:

Ulica A.M.Slomška 5a

3230 Šentjur

Slovenia

 

Ostali kontaktni podatki:

[email protected]

T +38670243794;

T +38659043571