Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Vrtna kućica Casaforum


Elegantna i profinjena kuća na otvorenom.

Casaforum suvremena vrtna kuća koja je prevučena čeličnim perforiranim oblicima sličnim lišćem na drveću. Ova vrtna kućica savršeno će se uklopiti u vaš vrt. Ova suvremena kuća u prirodi na otvorenom nudi prostrani unutarnji prostor za igru ​​djece u svijetlom, udobnom i ugodnom ambijentu. Fuzioniranje drveta i čelika, konture i teksture na njegovoj fasadi i sjaja materijala okreće ovu otvorenu kuću u izvornu skulpturu za vaš vrt.


Materijali

Glavni materijal ove kuće na otvorenom je šperploča od breze. To je materijal koji je vrlo otporan jer je izrađen od gustog drveta i zalijepljen fenolnim smolama idealnim za vanjsku upotrebu u vrtovima. Ploča dolazi sa slojem brtvila na rubovima (Sikkens Kodrin) i dva sloja boje na bazi vode, koji daju veliku otpornost na vremenske utjecaje. Unutarnji podovi ove vanjske kuće su također izrađeni od šperploče od breze s fenolnom ljepilom. Gornji sloj poda završen je s kliznim materijalom, sličnim onima koji se koriste na slajdovima i drugom opremom za dječja igrališta. Krov je izrađen od šperploče od breze 18 mm debljine, te ima toplinsku izolaciju (Rockwool) i predgotovljenu vodootpornu EPDM gumu s ugrađenim cijevom za odvod vode, kako bi se osiguralo potpuno zatvoreno vodonepropusno zatvaranje. Vanjska dekoracija je iz sloja čeličnih limova, s rupicama različitih promjera u obliku listova. Ovi listovi su oslikani pomoću iste tehnologije kao i na slikama karoserije vozila: e-premazni premaz i visokotemperaturni lak za maksimalnu izdržljivost.


Montaža

Montaža ove kućice na otvorenom je vrlo jednostavna. U 5-6 sati će biti spremna za igru.


Vrata i prozori

Ova kućica na otvorenom ima jednu vrata s dizajniranim ručkama i zaštitom prsta u zglobnom području. Jedan operabilni prozor i 3 stacionarna prozora. Svi su izrađeni od metakrilata, a vrata se otvaraju prema van iz sigurnosnih razloga.


Boja i dimenzije

Boja: Vanjska strana: Bijela RAL9010 Interijer: Bijela Koža (polu-prozirna) Smeđa čelična ploča


Dimenzije igrališta: 1,56m · 1,56m · 1,70m (5'-1 "x5'-1" x5'-7 ")

Dimenzije ambalaže: 1,65 × 0,85 × 1,80 m (5'-5 "x2'-9" x5'-11 ")

Težina: 335 kg + 75 kg (650 + 165 lb)


BESPLATNA POŠTARINA za Hrvatsku!

UPOZORENJE
Samo za upotrebu u domaćinstvu.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro