Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 radnih dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 radnih dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Napravite pravu avanturu u vašem dvorištu s vrtnim setom za igranje Greenville. Uz gadgete kao što su lopate i grablje, ovaj set ima ogroman prostor za pohranu i sadnju, koja će pomoći djeci da nauče čuda u vrtu. Djeca uče kako cijeniti prirodu kao važan dio djetinjstva, pa ova stanica omogućuje djeci da istraže vrt. Set za igranje Greenville ima dodatne police za odlaganje i sudoper za pravu sadnju, a svi dodaci su idealno mjesto za dječje hortikulturne avanture.


Uključuje:

  • Korito za pravu sadnju
  • Uključuje 7 dodataka
  • 2 police za pohranu
  • Pokrivanje površine za sadnju
  • Poklopac za biljke
  • 3 spremnika i 3 oznake na ploči


Svjetla i zvukovi - Ne

Dimenzije proizvoda (cm) - 103,12 x 44,96 x 98,04 cm

UPOZORENJE
Samo za upotrebu u domaćinstvu.
UPOZORENJE Mogućnost gušenja malim česticama.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro