Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Dječje table za crtanje

Dječje table za crtanje neizostavan su dodatak svakoj dječjoj sobi. Izuzetno pogodno za djecu koja polaze u prvu trijadu osnovne škole. Uz pomoć obostrane table djeca mogu slikati kredom, flomasterima ili na slobodnoj kolutu papira koristiti boju tempere. Ne propustite svako remek-djelo vašeg djeteta.

Tabla za crtanje Jumbo Tabla za crtanje Jumbo
5-7 Dana
Brend: STEP2 Model: 868500
Mali umjetnici će provesti puno kreativnog vremena crtanjem i stvaranjem remek-djela s ovom fenomenalnom pločom za crtanje Jumbo. Ova dječja obostrana tabla za crtanje dolazi s bijelom pločom i pločom za dvostruko zabavu za bojanje! Djeca će uživati u prikazivanju vlastitih umjetničkih djela na..
213.26€
Tabla za crtanje Riši Briši - bela Tabla za crtanje Riši Briši - bela
5-7 Dana
Brend: Kidkraft Model: 62040
Tabla za crtanje Riši Briši - belaDjeca imaju mogućnost crtanja sa kredom, temperom i bojicama. Tabla za crtanje također uključuje dvije plastične čaše za četke i  papir u roloju.Vrlo dobra drvena konstruk..
200.99€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.