Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Stolovi za igranje željeznica

Djeca mogu stvarati i istraživati ​​vlastiti svijet s našim zamjenjivim garniturama vlakova.

Brend: Kidkraft Model: 10039
Tko zna koje će kreacije potaknuti aktivni dječji drveni stol sa željeznicom? Reverzibilna ploča ima ilustriranu površinu za igru na jednoj strani i, s druge strane, površinu za kocke. Uključuje 200 građevnih blokova i 30-komadni drveni starter, s kojim će mali inženjeri započeti svoje prve kreacije..
140.52€
Brend: Kidkraft Model: 17512
LEGO stol za igranje KidkraftSastavljajte lego i duplo kocke na atraktivnom stolom za igranje LEGO. Uključene 200+ kocke nude beskrajne mogućnosti izgradnje, a stol omogućuje, da se na stolu može igrati i više djece zajedno. Igrajte se s otvorenim stolom tako da djeca mogu stvoriti dva igrališta ili..
150.47€
Brend: Kidkraft Model: 18025
Stol za igranje - drvena željeznica AdventurePretvorite dječju igraonicu u uzbudljivu željezničko skladište. Drvena željeznica i stol za igranje sadrži avanturističke gradske željezničke vlakove i stol s novim inovativnim sklopivim dizajnom. Stol za igranje može se sastaviti za manje od minute kako ..
247.61€
Brend: Kidkraft Model: 17850
Stol za igranje - željeznica sa slapomPreporučena starost : 3-8 godinaUčenje je zabavno, dok se vaše dijete igra s KidKraft stolom za igranje - željeznica sa slapom ima tri plastična korita i 120 dijelova dječjih drvenih željezničkih pruga i ostalih figura.KidKraft stol za igranje s planinskom ..
242.51€
Brend: Kidkraft Model: 17498
Stol za igranje - željeznica sa vodopadom Preporučena starost : 3-8 godinaKakva cool kombinacija!Učenje je zabavno, dok se vaše dijete igra s KidKraft stolom za igranje - željeznica sa vodopadom ima 112 dijelova dječjih drvenih željezničkih pruga i ostalih figura.KidKraft stol za igranje s..
258.85€
Brend: Kidkraft Model: 18026
Stol za igranje - drvena željeznica Moj gradDuplirajte svoju zabavu s reverzibilnom drvenom željeznicom sa stolom za igranje Moj Grad. Izvanredni set od 120 dijelova uključuje drvene staze vlakova, velike drvene ceste i otvorene 3D zgrade. Djeca će se zabavljati satima na ovoj masivnom stolu, gdje ć..
269.51€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.