PRODAJE SE online prodavnica DJEČJE KUĆICE i domena www.djecje-kucice.com bez ZALIHE!CENA = 15000 EUR

Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Isporuka

Otprema i dostava robe

Internet trgovina Dječje kućice svu naručenu robu dostavlja isključivo koristeći usluge poduzeća UPS i Pošta Slovenije (u nastavku pružatelj usluge dostave). Naručenu robu možete preuzeti i na sjedištu firme 6 radni dan od uplaćanja transakcije, po predhodnom dogovoru na e-mail: [email protected].

Otprema robe

Naručena roba se za otpremu priprema nakon što MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., zaprimi obavijest da je transakcija ugovorenog iznosa po računu uspješno obavljena ili, ukoliko kupac naručenu robu plaća po primitku pošiljke (pouzećem), odmah po narudžbi. Roba se za otpremu priprema isključivo radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 9:00 do 17:00 sati.

Naručena roba bit će složena tako da se uobičajenim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti. Paketi mogu uključivati razne zaštitne materijale za sprječavanje loma (papir, stiropor, spužva i/ili slično).

Račun će biti priložen u paketu (ili jednom od paketa ukoliko se naručena roba isporučuje u više paketa), osim u slučaju da je adresa za isporuku različita od adrese kupca. U tom slučaju račun će biti poslan poštom u pismu ili e-poštom na adresu kupca (samo na zhtjev potrošača).

U paketu, uz proizvode za koje postoje ili ih zakon propisuje, bit će biti priložene i druge isprave koje je proizvođač, odnosno distributer, priredio radi lakše i sigurnije uporabe proizvoda (jamstvo, tehnička uputa, uputa za sklapanje, uputa za uporabu, popis ovlaštenih servisa, upozorenje o mogućoj opasnosti pri uporabi, izjava o sukladnosti proizvoda i sl.)

Paket može dodatno sadržavati i marketinške materijale (poput obavijesti o ponudi proizvoda, akcijama i sl.)

Obveza kupca je da pažljivo pregleda sadržaj svakog pojedinog paketa kako ne bi zajedno sa zaštitnom ambalažom bacio proizvode i/ili dijelove proizvoda, račun ili druge isprave.

Dostava robe

Pakete spremne za otpremu svakog radnog dana preuzimaju djelatnici poduzeća UPS i Pošta Slovenije i dalje s paketima manipuliraju prema vlastitim pravilima poslovanja.

Kupac ili druga osoba ovlaštena za primitak pošiljke dužna je prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih prijaviti dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Svojim potpisom na Dostavnoj listi pružatelja usluge dostave kupac ili druga ovlaštena osoba za primitak pošiljke potvrđuju da su pošiljku zaprimili neoštećenu i bez umanjenja njezinog sadržaja.

Prigovor izjavljen ili podnesen pružatelju usluge dostave nakon uručenja pošiljke se ne prihvaća, osim u slučaju da primatelj ili druga osoba ovlaštena za primitak pošiljke priloži dokaz da je oštećenje ili umanjenje sadržaja pošiljke nastalo prije uručenja pošiljke.

Rokovi isporuke

Internet trgovina Dječje kućice u suradnji s pružateljem usluge dostave naručenu robu dostavlja u roku od 5 radnih dana, osim ukoliko za neki od kupljenih proizvoda nije naveden drugi, duži rok isporuke. Rok isporuke, ukoliko je za određeni proizvod duži od 5 dana, jasno je naznačen i točno definiran za svaki takav proizvod u korisničkom sučelju Internet trgovine.

Rok isporuke za sve naručene proizvode unutar jednog računa kupnje jednak je roku isporuke onog proizvoda naručenog unutar istog računa za koji vrijedi najduži rok isporuke. U slučaju da kupac ne želi čekati isporuku svih proizvoda prema proizvodu s najdužim rokom isporuke, kupac ima mogućnost proizvode grupirati i naručiti kako kupcu odgovara prema roku isporuke kroz zasebne kupnje. Ova mogućnost nije programski izdvojena u posebnu uslugu internet trgovine već ju kupac ostvaruje obavljanjem dviju ili više odvojenih kupnji.

  • UPS, Isporuka u 5 - 7 dana,  za Hrvatsku; UPS ne radi subotom i nedeljom. Cena po težini - za Hrvatsku

 

  • UPS Express, Isporuka u 5 - 8 dana - Cena po težini - za Srbiju

Troškovi dostave

Cijena dostave ovisi od težine naručene robe. Cijena uključuje prikupljanje naručenih proizvoda, pakiranje i dostavu na odabranu adresu. Cijena dostave vidljiva je prilikom elektronskog zaključivanja narudžbe i jasno naznačena na računu.

Isporućivanje paketa je moguće kad je transakcija potrvđena. 

  • Cena po težini za Hrvatsku - UPS, Isporuka u 5 - 7 dana, 
  • Cena po težini - za Srbiju, Crnu Goru, BIH i Makedoniju - UPS Express, Isporuka u 5 - 8 dana

Svi klienti iz Crne Gore, Makedonije ili BIH koji želite preuzeti pošiljku u Hrvatskoj ili Srbiji, molimo da to napišete gde se pošiljka isporučuje.

Cena isporuke za Crnu Goru, Makedoniju i BIH,  max. težina paketa za isporuku je 30 kg/paket.