Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Guralice - hodalice

Guralice hodalice su dječja vozila koja se razlikuju od običnih dječjih bicikala po tome što nemaju pedale, već se upravljaju nogama. Dijete vozi nogama, učinkovito razvija ravnotežu i kao rezultat toga, u određenoj dobi lako se prebacuje na pravi bicikl bez potrebe za pomoćnim kotačićima.

Guralica - Hodalica Discovery Guralica - Hodalica Discovery
5-7 Dana
Brend: HABA Model: HA-0902
Guralica - Hodalica DiscoveryHodalica Discovery je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka konstrukcija, kočnica se može reg..
193.92€
Guralica - Hodalica Klassik Guralica - Hodalica Klassik
5-7 Dana
Brend: HABA Model: HA-1646
Guralica - Hodalica KlassikHodalica Klassik je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka konstrukcija, kočnica se može re..
147.32€
Guralica - Hodalica Klick Klack Guralica - Hodalica Klick Klack
5-7 Dana
Brend: HABA Model: HA-302162
Guralica - Hodalica Klick KlackHodalica Klick Klack je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka konstrukcija, uključuje i int..
164.21€
Guralica - Hodalica Pixie Guralica - Hodalica Pixie
5-7 Dana
Brend: HABA Model: HA-2667
Guralica - Hodalica PixieHodalica Pixie je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka konstrukcija, kočnica se može regulirati u skl..
219.11€
Guralica - Hodalica Rainbow Guralica - Hodalica Rainbow
5-7 Dana
Brend: HABA Model: HA-6432
Guralica - Hodalica RainbowHodalica Rainbow je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka struktura. Uključuje velike kota..
105.59€
Guralica automobil Turbo roza Guralica automobil Turbo roza
5-7 Dana
Brend: STEP2 Model: 845300
Guralica automobil Turbo rozaOva roza Turbo guralica je izdržljiva i pruža malim vozačima udobnu vožnju oko bloka. Uz vaše dijete raste, tako da je automobil izvrstan za guranje, a kasnije dijete ga može gurnuti samostalno i pretvoriti u pravu hodalicu zahvaljujući uklonjivoj podnoj ploči. Turbo aut..
163.97€
Guralica policijski automobil Turbo Coupe Guralica policijski automobil Turbo Coupe
5-7 Dana
Model: 873800
Guralica policijski automobil Turbo CoupeU suradnji s policijskim odjelom Streetsboro, guralica Turbo Coupea dopušta mladim policajcima da patroliraju, štite i voze na prometnim gradskim ulicama ili voze kroz susjedstvo. Dječji patrolni automobil opremljen je krovom s realnim oznakama policije, koje..
186.73€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.