Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 radnih dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 radnih dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Center za igranje i dječja kućica Atlantik je pun mogućnosti, ali još uvijek odgovara manjem dvorištu i pogodan je za kućnu upotrebu. Sastoji se od tobogana, penjačkog zida, ljuljačke i dječje kućice. Dječja kuća na gornjem katu ima prozore sa roletama i verandu. Ima mjesta za pješčenjak i policu za užinu, koji omogućuje djeci da se igraju i istodobno popiju nešto osvježavajuće.

Značajke

  • podignuta kuća s prozorima i verandom
  • donja ladica za pješčanik i policu za užinu
  • super siguran brzi tobogan
  • standardni zid za penjane i tvrdi krov
  • tri ljuljačke - jedan od njih je ljuljačka za 2 osobe
  • tobogan duljine 244 cm
  • dimenzije gornjeg kata kuće: 163 x 102 cm
  • visina kuće: 122 cm
  • potrebna kličina pijeska: 198 L (pijesak nije ukljućen)
  • izrađen od 100% cedre


Center za igranje i dječja kućica Atlantik je izrezano, izbušeno i obojano , što ga čini jednostavnijim za izgradnju doma. Također nudimo i ilustriran korisnički vodič koji vam pokazuje kako izgraditi sav komplet. Sve što trebate je temeljni alat. Ovaj ceneter za igranje je namijenjen za djecu od 3 do 10 godina, te je testiran (HR-71 i ASTM) da ispunjava uvjete za privatne stambene potrebe - taj set za igranje nije pogodan za uporabu u komercijalne svrhe. Za javna igrališta posjetite kategoriju javnih igara na našoj slovenačkoj stranici STASKKA - Vse za otroka.


VELIČINA: 551,2 x 235,6 x 285,1 cm (širina x dubina x visina)

MASA: 150 KG (isporuka na paleti)

VREME GRADNJE: 540 minuta

JAMSTVO: 2 GODINE


UPUTE SIGURNOSTI: Nemojte dopustiti djeci da se igraju bez nadzora odrasle osobe. Penjanje oko kuće i igranje na krovu kuće nije dopušteno.

UPUTE ZA SASTAV: Ne postavljajte vikendice na tvrdu površinu kao što je asfalt, jer pad iz kuće može ozbiljno povrijediti dijete u ovom slučaju. Za vikendice koje su uzdignute s tla više od 60 cm, visina 1,5 m oko kuće mora biti meka baza - poput trave ili pijeska. Postavite kuću na ravnu površinu i biti najmanje 2 metra od drugih građevina kao što su zidovi kuća, garaža, ograda ..

MATERIJAL: Kuće su izrađene od cedrovine koja je, naravno, otporan na štetočine i vremenske uvjete neugodnosti i nose FSC pečat, koji osigurava odgovorno upravljanje šumama Da bi se osigurala dodatna zaštita, kuća je obložena premazima na bazi vode koji su potpuno bezopasni ljudima ili okolišu.

ODRŽAVANJE: Preporučuje se obnavljanje premaza na bazi vode svake dvije godine na kući.

DODATNA UPOZORENJA: Pad iz kuće može izazvati ozbiljnu štetu za dijete, tako da slijedite upute kako bi se osiguralo kuću na mekanom tlu (trava, pijesak ..) jeR ovlašteni trgovac i proizvođač proizvoda nisu odgovorni za pad iz kuće. Vikendice su namijenjene individualnoj uporabi, a ne za masovnu uporabu u školama ili vrtićima. Drvo je prirodni, živi materijal koji se može mijenjati pod utjecajem vremena.UPOZORENJE
UPOZORENJE Samo za kućnu upotrebu (domaćinstvo).

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro