Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Dječja kućica Lola

Dječja kućica Lola

Dječja kućica Lola

Fascinirajte znatiželjnu djecu satima maštovite igre s kućicom za lutke Lola ! Ova dječja kućica za lutke visoka je 133 cm i ima četiri razine igre, šest soba i prostrani nadstrešnica za automobil. Prostrana je za velike snove i veliku igru! Djeca će voljeti stvarati uzbudljive priče za svoje lutke od 30 cm s uključenim 30-dijelnim namještajem i paketom dodatne opreme sa svjetlom i zvukom. Elegantno dizalo, koje klizi na drugi kat, čini igru ​​interaktivnom, zabavnom i uzbudljivom. Naš inovativni pristup sastavljanju stvara dijelove koji se lako sastavljaju, što znači manje hardvera i manje vremena za izradu, tako da vaša djeca mogu više vremena provoditi igrajući se!


Na zalihama u prosincu!


Dimenzije proizvoda (cm) - 124,46 x 34,29 x 133 (visina)

Materijali - MDF, drvo, plastika


Opsežni 30-dijelni pribor sa svjetlima i zvukovima, uključujući stubište, potpunu kuhinju i blagovaonicu, spavaću sobu i još mnogo toga.

Prekrasna umjetnička djela, ugodan prozorski kutak s plišanim jastucima i velikim kaminom

Četiri kata sa šest soba uzbudljive igre

Velika terasa sa rasvjetom i detaljima ograde

Prostrana nadstrešnica za automobile vaših lutaka

Lift koji klizi na drugi kat

Stubište na drugom katu, omogućava pristup na treći kat

Uključuje ploču za crtanje

WARNING
UPOZORENJE

Write a review

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Captcha
  • Zaliha: Dostupno u listopadu!
  • Model: 65958
  • Teža: 24.49kg
  • Dimenzije: 124.46cm x 34.29cm x 135.89cm
Pregledi proizvoda: 798
251.99€
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.