Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

Dječja kućica za barbike Shimmer je idealno mjesto gdje mlada mašta stvara svoje priče. Svijetla, s četiri etaže, velika dječja kućica stoji visoko više od 136 cm i bogato je opremljena s radnim svjetlima i WC toaletom. Za osobni pečat djeca mogu pričvrstiti ugrađeno ogledalo na zid ili ponosno prikazati svoje umjetnički rad tako, da umjeste svoj rad u okvir slike. Svaka od devet soba nudi jedinstvenu pozadinu za sve vrste priča. Elegantno ružičasto dizalo se glatko diže do tri kata do balkona, gdje ih čeka spa bazen. Moderno stubište vodi do spavaće sobe s prekrasnim pogledom. Namještaj od 30 komada uključuje ručno oslikane drveni namještaj i pribor za zdrav život. Yoga jastučići omogućuju zabavne sate u sobi za vježbanje dok gledaju moderni TV ravnog ekrana. Na stolu čeka i svježa zdjela za salatu. Dok djeca pokušavaju živjeti zdravo s 30 cm lutkama poput barbika, saznat će o značenju uravnoteženog načina života.


Uključuje:

  • 30 dodataka za životni stil
  • 4 etaže, 8 soba i vanjski prostor
  • pribor - svjetla i zvukovi
  • umetnite vlastitu umjetnost u okvir slike
  • visine više od 120 cm
  • dizajnirana za moderne lutke do 30 cm
  • robusna drvena konstrukcija


Dimenzije: 123,19 x 34,93 x 136,53 cm (dužina x širina x visina)

Materijali: MDF, masivno drvo, plastika, tkaninaUPOZORENJE
UPOZORENJE Igračka nije prikladna za djecu mlađu od 36 mjeseci. Sadrži sitne dijelove.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro