Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Dječje drvene kućice sa toboganom

Aktivna igra i vježba za djecu koja vole zabavu

U i oko igraonice AXI djeca se mogu penjati, klizati i otkrivati ​​do mile volje. Igraonica AXI opremljena je vlastitom verandom, dok druge imaju tobogan ili čak pješčanik. Svojim jedinstvenim značajkama, svaka AXI igraonica daje slobodno vladanje mašti vašeg djeteta. Igraonica danas, sutra dvorac ili čak brod ... Kreatori također puštaju mašti na volju kada dizajniraju i razvijaju AXI igraonice. Najbolje i najkreativnije ideje pretvorene su u prekrasne kreacije. Nepotrebno je reći da je svaka AXI igraonica dizajnirana i proizvedena s obzirom na roditeljska razmišljanja. AXI igraonice ne samo da pružaju sate zabave i zabave, već su i sigurne, jake, robusne i jednostavne za montažu.

Sigurno i pouzdano

Odabirom AXI igraonice odabirete zabavno i sigurno okruženje za igru ​​za svoje dijete. Sve igraonice imaju CE certifikat o sigurnosti (u skladu s europskim zdravstvenim, okolišnim i sigurnosnim propisima) te su prošle TÜV test proizvoda, EN71 i ASTM, jedan od najstrožih standarda koji reguliraju sigurnost i kvalitetu igračaka. Sve su igraonice brušene do glatke obrade radi dodatne sigurnosti. Konstrukcija okvira prozora sprječava zaglavljivanje malih prstiju, dok su magnetni hvatači na prozorima i vratima izuzetno prilagođeni djeci. Sva stubišta imaju ravne stepenice, što djeci omogućava potpunu sigurnost u penjanju gore-dolje po igraonici. Također je vrh klizača opremljen šinom za dodatnu sigurnost. Igraonice su obrađene bojom na bazi vode za dodatnu, trajnu trajnost. Mrlja na bazi vode nije toksična i sadrži minimum organskih hlapivih tvari, povećavajući sigurnost igraonica.

Izdržljiv i robustan

AXI igraonice nisu samo lijepe za pogledati; oni su također snažne i robusne. Paneli igraonica izrađeni su od dasaka od cedrovine 15 mm, urezanih u izuzetno debeli okvir od 38 mm. Teški okvir i robusna konstrukcija osiguravaju da igraonice mogu izdržati kucanje ili dva. Drvo cedra bere se iz održivih šuma. Loše se održava i prirodno je nepropustan za insekte, gamad, trulež i gljivice. To jamči trajnu trajnost igraonica AXI, bez upotrebe neprirodnih kemikalija koje povećavaju trajnost. Da bi se postigla maksimalna trajnost, sve su igraonice AXI dovršene zaštitnom mrljom na bazi vode.

Sada i u budućnosti

Igraonice AXI izrađene su od azijskog cedrovina, Cunninghemia lanceolata. Ovo drvo potječe iz pažljivo upravljanih, održivih plantažnih šuma. Za svako posječeno stablo posađeno je jedno stablo. Naš pedantan pristup odabiru dobavljača naglašava našu predanost zaštiti dugoročne dobrobiti i sigurnosti djece, njihovih roditelja i okoliša; sada i u budućnosti!

Jamstvo 

Kvaliteta igraonica AXI potkrijepljena je petogodišnjim jamstvom na drvo, u skladu s našim jamstvenim uvjetima i odredbama. Igraonice AXI prodaju se putem ovlaštenih prodavača. 

Dječje kućice AXI namijenjene su zasebnoj upotrebi. Te se dječje kućice ne smiju dati u najem ili postavljati na javne površine, kao što su šole i vrtci. U slučaju da se koristi ili koristi u javnim mrežama, svako jamstvo za rješavanje i druge obveze proizvođača i prodavatelja nisu važeće.

Brend: Kidkraft Model: F29205
Gore, dolje i okolo, Arbor Deluxe centar za igru je potpuno nov centar za igranje iz 100% drva cedre. Mnoge aktivnosti u ovoj igraonici zabavljat će i izazivati ​​aktivnosti kod djece. Dječja vrtna kućica uključuje sve ljuljačke, kamene ljestve i tobogan. Klupa i stol taman su za međuobrok, lutkarsk..
948.99€
Brend: Backyard Discovery Model: B2001039
Omogućite djeci zabavan način tjelesne aktivnosti i vježbanja s ovim centrom za ljuljanje za dvorište Belmont. Okvir Belmonta izrađen je od ekološkog, održivog drveta cedra koje je tvornički obojeno bogatom bojom koja dodaje njegovu vizualnu privlačnost. Ova ljuljačka Belmont ima potpuno natkrivenu ..
865.74€
Brend: Kidkraft Model: F25715
Centar za igranje Canyon Ridge (EN71) zasigurno će oduševiti vašu djecu iznimnim mogućnostima igranja. Igralište ima dva tobogana, a raznobojni zid za penjanje i ljestve omogućuju pristup do gornjeg kata dvokatne vrtne kuće, koja uključuje volan za igranje, teleskop i dvostruke zastave. U dječjem do..
2,178.93€ 2,262.74€
Brend: Kidkraft Model: F29065E
Zabavi nikad kraja, doručak u francuskoj kavani ili istraživanje - bez obzira što djeca zamišljaju, Forest Ridge je set za igru s dječjom kućom, prava osnova za maštu. Set za igranje uključuje dvije ljuljačke i akrobar, djeca mogu kušati gurmansku hranu na klupi ispod krova. Pomoću ljestava na straž..
1,560.99€ 1,656.75€
Brend: Backyard Discovery Model: B1808034
Centar za igranje NorthbrookUz veliko igralište i tendom vaša djeca osjećati će se kao da su u potrazi za gusarima, jer je centar za igranje sličan gusarskom brodu. Zid za penjanje i štapovi pružaju zabavni izazov, a 244 cm dugi tobogan omogućuje brzu i valovito spuštanje. Pokušajte izgraditi dvorce..
1,072.06€
Brend: Backyard Discovery Model: B0040014
Domaća udobnost susreće se s zabavom na igralištu u savršeno neobičnom kombinaciji piknika / ljuljačke - sve to ima Centar za igranje Springboro. Sva zabava na otvorenom koja je potrebna vašim mališanima: klupska kuća s prekrasnim prozorima i radnim drvenim vratima, majmunskim rešetkama i stepenicam..
1,331.30€
Brend: Kidkraft Model: SW-F26405E
Kompaktni centar za igranje Windale sa svojim zidom za penjanje nudi ogromnu zabavu i razigranost djece. Posebno dizajniran za manje vrtove, koji mjeri 4,2m x 3,3m. Njegova maštovita vertikalna izvedba dostupna je za devet energičnih djeca. Centar Windale ima višebojni penjački zid koji vodi do gorn..
1,117.75€ 1,160.74€
Brend: Backyard Discovery Model: B1608016
Center za igranje i dječja kućica Atlantik je pun mogućnosti, ali još uvijek odgovara manjem dvorištu i pogodan je za kućnu upotrebu. Sastoji se od tobogana, penjačkog zida, ljuljačke i dječje kućice. Dječja kuća na gornjem katu ima prozore sa roletama i verandu. Ima mjesta za pješčenjak i policu za..
1,140.41€ 1,279.79€
Brend: AXI Model: LIAM-0
Dečija vrtna kućica Liam bez ljuljačke je drvena igraonica s beskonačnim mogućnostima! Liam je udobna drvena igraonica s velikim podom i trijemom na visokoj konstrukciji i uključuje visoke stepenice i dugački tobogan. Ono što ga čini još posebnijim je balkon s kojeg možete skenirati horizont i ..
2,052.75€ 2,131.70€
Brend: AXI Model: LIAM-1
Dečija vrtna kućica Liam sa ljuljačkom ugodna je drvena igraonica s beskonačnim mogućnostima. Ovaj Liam ima veliki pod i trijem na visokoj konstrukciji i uključuje visoke stepenice, dugački tobogan i jednu ljuljačku. Penjanje, klizanje, ljuljanje i igranje u pješčaniku - sve vaše omiljene aktiv..
2,166.00€ 2,249.32€
Brend: AXI Model: LIAM-2
Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke ugodna je drvena igraonica s beskonačnim mogućnostima. Ovaj Liam ima veliki pod i trijem na visokoj konstrukciji i uključuje visoke stepenice, dugački tobogan i dvostruku ljuljačku. Penjanje, klizanje, ljuljanje i igranje u pješčaniku - sv..
2,288.70€ 2,376.73€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.