Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Dječje vrtne kućice Smartplayhouse

Moderne igraonice izrađene su od fiberboarda (MDF) debljine 19 mm, sa zaobljenim rubovima, sve za maksimalnu sigurnost. Modeli za javnu upotrebu imaju rubove potpuno obojane za maksimalnu trajnost. Sva armatura izrađena je od čelika. Naše moderne igraonice dizajnirane su s pažnjom o dobrobiti i sigurnosti djece, tako da se roditelji, dok se igraju i zabavljaju, zaista mogu opustiti. Svaki komplet uključuje detaljne upute i sve dijelove za kompletan sklop. Na našim modernim igralištima svaki je detalj pažljivo proučen kako bi se pružio izuzetno siguran prostor za djecu, poput zaštite prstiju, uređenih kutova, metakrilatnog stakla, slika na vodi, itd. Igraonice su dizajnirane i stvorene kako bi smanjile svoj utjecaj na okoliš i slijede stroge kriterije održivosti iz dizajna. Iz tog su razloga za izgradnju kuće odabrani svi elementi, materijali i potrebni postupci. Montaža je vrlo jednostavna jer se kabine SmartPlayhouse isporučuju s tvornički unaprijed sastavljenim staklom, prozorima i vratima. Uskoro će kuća biti spremna za igru ​​vaše djece!


Vreme isporuke: 4-8 tjedna od uplačanja

Brend: SmartPlayHouse Model: 10032
Vrtna kućica CasaforumElegantna i profinjena kuća na otvorenom.Casaforum suvremena vrtna kuća koja je prevučena čeličnim perforiranim oblicima sličnim lišćem na drveću. Ova vrtna kućica savršeno će se uklopiti u vaš vrt. Ova suvremena kuća u prirodi na otvorenom nudi prostrani unutarnji prostor za i..
5,719.99€
Brend: SmartPlayHouse Model: 10042
Vrtna kućica Hobikken JuniorNordijski, topli i udobni dizajn. Dječja vrtna kućica Hobikken Junior inspirirana je po nordijskoj arhitekturi, sa pretežno toplim bojama u crvenim i tamnim tonovima. Prostrani interijer koji omogućuje mnoge mogućnosti igranja. Vrtna dječja kućica Hobikken Junior napravlj..
3,245.00€
Brend: SmartPlayHouse Model: 10045
Vrtna kućica Hobikken MaxiNordijski, topli i udobni dizajn sa dvije sobe. Dječja vrtna kućica Hobikken Maxi inspirirana je po nordijskoj arhitekturi, sa pretežno toplim bojama u crvenim i tamnim tonovima. Prostrani interijer koji omogućuje mnoge mogućnosti igranja. Vrtna dječja kućica..
5,390.00€
Brend: SmartPlayHouse Model: 10043
Vrtna kućica Hobikken MiniModerna vikendica, manja verzija naše uspješne vrtne kućice u nordijskom stilu. Drvena kućica inspirirana nordijskom arhitekturom, s toplim bojama u crvenim i tamnim tonovima. Dječja drvena kućica Hobikken Mini, inspirirana nordijskim stilom i modernim dizajnom koji nas def..
2,750.00€
Brend: SmartPlayHouse Model: 10023
Vrtna kućica Kyoto MiniDječja vrtna kućica Kyoto Mini ima akrilne prozore različitih geometrijskih oblika koji daju modelu futuristički izgled nadahnute japanske avangardne ​​arhitekture. Moderna dizajnerska kućica definitivno će omogućiti djeci slobodu života, igranje i razvoj mašte. Također se raz..
2,750.00€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.