Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Dječji stolovi za pisanje i stolice

Dječji stolovi za pisanje i stolice

Dječji stolovi i stolice visokokvalitetne marke HABA iz Njemačke. Izrađeno po narudžbi.

Brend: Kidkraft Model: 27025
Moderni stol s dvije stoliceModerni dječji stol s dvije stolice zabavan je i elegantan dječji stol izrađen od kompozitnih drvenih materijala. Ovaj robusni dječji stol s stolicama savršeno je pogodan za rad umjetničkih projekata, igranje igračkama, a također i za uživanje zdravih deserta. Pogodn..
159.87€
Brend: Kidkraft Model: 27027
Okrugli stol s dvije stolice Okrugli stol s dvije stolice i prostor za shranjivanje - jednostavan i neutralan dizajn.Preporučujemo za sve dječje vrtiće, male ili velike sobe, dječje sobe itd. Poklopac za pohranu igračaka može se lako ukloniti, igračake stavite u mrežu i voila!  :)Veličina stola..
114.73€
Brend: Kidkraft Model: 26165
Okrugli stol s dvije stolice - rozaOkrugli stol s dvije stolice u roza boji i prostor za shranjivanje - jednostavan i neutralan dizajn.Preporučujemo za sve dječje vrtiće, male ili velike sobe, dječje sobe itd. Poklopac za pohranu igračaka može se lako ukloniti, igračake stavite u mrežu i voila!..
114.73€
Brend: Kidkraft Model: 26166
Okrugli stol s dvije stolice - sivaOkrugli stol s dvije stolice u sivoj boji i prostor za shranjivanje - jednostavan i neutralan dizajn.Preporučujemo za sve dječje vrtiće, male ili velike sobe, dječje sobe itd. Poklopac za pohranu igračaka može se lako ukloniti, igračake stavite u mrežu i voila..
114.73€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.