Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Guralice hodalice Haba

Nagrađivane guralice pomažu djeci u kretanju. Uključuje sjedalo za guranje njihove omiljene plišane igračke ili lutke i prikladan džep za odlaganje igračaka. Čvrsta konstrukcija, gazne površine kotača od silikona.
Brend: HABA Model: HA-0902
Guralica - Hodalica DiscoveryHodalica Discovery je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka konstrukcija, kočnica se može reg..
193.92€
Brend: HABA Model: HA-1646
Guralica - Hodalica KlassikHodalica Klassik je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka konstrukcija, kočnica se može re..
147.32€
Brend: HABA Model: HA-302162
Guralica - Hodalica Klick KlackHodalica Klick Klack je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka konstrukcija, uključuje i int..
164.21€
Brend: HABA Model: HA-2667
Guralica - Hodalica PixieHodalica Pixie je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka konstrukcija, kočnica se može regulirati u skl..
219.11€
Brend: HABA Model: HA-6432
Guralica - Hodalica RainbowHodalica Rainbow je potpuno novi proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Guralica je savršena prva igračka za djecu koja uče hodati. Ako djeca nešto mogu gurati i tako hodati - hodanje postaje sigurno zabavna igra. Vrlo jaka struktura. Uključuje velike kota..
105.59€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.