Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Igraonice i centri za aktivnosti


Brend: Kidkraft Model: F25715
Centar za igranje Canyon Ridge (EN71) zasigurno će oduševiti vašu djecu iznimnim mogućnostima igranja. Igralište ima dva tobogana, a raznobojni zid za penjanje i ljestve omogućuju pristup do gornjeg kata dvokatne vrtne kuće, koja uključuje volan za igranje, teleskop i dvostruke zastave. U dječjem do..
2,220.39€
Brend: Kidkraft Model: F29065E
Zabavi nikad kraja, doručak u francuskoj kavani ili istraživanje - bez obzira što djeca zamišljaju, Forest Ridge je set za igru s dječjom kućom, prava osnova za maštu. Set za igranje uključuje dvije ljuljačke i akrobar, djeca mogu kušati gurmansku hranu na klupi ispod krova. Pomoću ljestava na straž..
1,656.75€
Brend: Backyard Discovery Model: B1808034
Centar za igranje NorthbrookUz veliko igralište i tendom vaša djeca osjećati će se kao da su u potrazi za gusarima, jer je centar za igranje sličan gusarskom brodu. Zid za penjanje i štapovi pružaju zabavni izazov, a 244 cm dugi tobogan omogućuje brzu i valovito spuštanje. Pokušajte izgraditi dvorce..
1,072.06€
Brend: Kidkraft Model: SW-F26405E
Kompaktni centar za igranje Windale sa svojim zidom za penjanje nudi ogromnu zabavu i razigranost djece. Posebno dizajniran za manje vrtove, koji mjeri 4,2m x 3,3m. Njegova maštovita vertikalna izvedba dostupna je za devet energičnih djeca. Centar Windale ima višebojni penjački zid koji vodi do gorn..
1,054.17€
Brend: Backyard Discovery Model: B1608016
Center za igranje i dječja kućica Atlantik je pun mogućnosti, ali još uvijek odgovara manjem dvorištu i pogodan je za kućnu upotrebu. Sastoji se od tobogana, penjačkog zida, ljuljačke i dječje kućice. Dječja kuća na gornjem katu ima prozore sa roletama i verandu. Ima mjesta za pješčenjak i policu za..
1,279.79€
Brend: Kidkraft Model: 00182
Dečija vrtna kućica - brunaricaTo je prava fantazijska dečija kućica u malo modernom stilu sa odsječenim krovom. Vanjska dječja vrtna kućica omogućuje djeci, da istraže novi svijet, bez napuštanja dvorišta. To je sasvim novi proizvod za 2015. godinu.Prednosti:- Moderan dizajn - Espresso piknik ..
673.43€
Brend: AXI Model: LIAM-1
Dečija vrtna kućica Liam sa ljuljačkom i toboganom..
1,881.00€
Brend: AXI Model: LIAM-2
Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačkeDječja vrtna kućica s toboganom Liam i dvije ljuljačke izrađena je od izdržljivog drveta od cedre, koji je otporan na različite plijesni i druge neugodnosti. Dječje kućica Liam prikladna je samo za kućnu upotrebu, za kućni vrt. Kućica nije pogod..
2,282.46€
Brend: Backyard Discovery Model: B1801349
Dječja kuća Spring Cottage je lijepa i prilično velika kućica s klupom za piknik i potpuno opremljenu kuhinju s umivaonikom, štednjakom i drugim kuhinjskim posuđem. Kad vaši prijatelji dolaze u posjet, odmah ćete saznati, kad ćete ćete zvonjavu zvona. Ponuda traje od 18.4.2018 do 01.05.2018 do ..
1,148.64€
Brend: Backyard Discovery Model: B0065314
Dječja kuća Timberlake izvrsna je dječja vrtna kuća koju će voljeti cijela obitelj. Prednja strana je opremljena prekrasnim nosačima za cvjetne lonce i prekrasna pola vrata. Na jednoj strani nalazi se prozor za grickalice i za punjenje hladnih napitaka tijekom vrućeg ljetnog dana. Unutar se nalaze p..
417.31€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.