Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Igraonice i centri za aktivnosti


Brend: Kidkraft Model: F29205
Gore, dolje i okolo, Arbor Deluxe centar za igru je potpuno nov centar za igranje iz 100% drva cedre. Mnoge aktivnosti u ovoj igraonici zabavljat će i izazivati ​​aktivnosti kod djece. Dječja vrtna kućica uključuje sve ljuljačke, kamene ljestve i tobogan. Klupa i stol taman su za međuobrok, lutkarsk..
948.99€
Brend: Backyard Discovery Model: B2001039
Omogućite djeci zabavan način tjelesne aktivnosti i vježbanja s ovim centrom za ljuljanje za dvorište Belmont. Okvir Belmonta izrađen je od ekološkog, održivog drveta cedra koje je tvornički obojeno bogatom bojom koja dodaje njegovu vizualnu privlačnost. Ova ljuljačka Belmont ima potpuno natkrivenu ..
865.74€
Brend: Kidkraft Model: F25715
Centar za igranje Canyon Ridge (EN71) zasigurno će oduševiti vašu djecu iznimnim mogućnostima igranja. Igralište ima dva tobogana, a raznobojni zid za penjanje i ljestve omogućuju pristup do gornjeg kata dvokatne vrtne kuće, koja uključuje volan za igranje, teleskop i dvostruke zastave. U dječjem do..
2,178.93€ 2,262.74€
Brend: Kidkraft Model: F29065E
Zabavi nikad kraja, doručak u francuskoj kavani ili istraživanje - bez obzira što djeca zamišljaju, Forest Ridge je set za igru s dječjom kućom, prava osnova za maštu. Set za igranje uključuje dvije ljuljačke i akrobar, djeca mogu kušati gurmansku hranu na klupi ispod krova. Pomoću ljestava na straž..
1,560.99€ 1,656.75€
Brend: Backyard Discovery Model: B1808034
Centar za igranje NorthbrookUz veliko igralište i tendom vaša djeca osjećati će se kao da su u potrazi za gusarima, jer je centar za igranje sličan gusarskom brodu. Zid za penjanje i štapovi pružaju zabavni izazov, a 244 cm dugi tobogan omogućuje brzu i valovito spuštanje. Pokušajte izgraditi dvorce..
1,072.06€
Brend: Backyard Discovery Model: B0040014
Domaća udobnost susreće se s zabavom na igralištu u savršeno neobičnom kombinaciji piknika / ljuljačke - sve to ima Centar za igranje Springboro. Sva zabava na otvorenom koja je potrebna vašim mališanima: klupska kuća s prekrasnim prozorima i radnim drvenim vratima, majmunskim rešetkama i stepenicam..
1,331.30€
Brend: Kidkraft Model: SW-F26405E
Kompaktni centar za igranje Windale sa svojim zidom za penjanje nudi ogromnu zabavu i razigranost djece. Posebno dizajniran za manje vrtove, koji mjeri 4,2m x 3,3m. Njegova maštovita vertikalna izvedba dostupna je za devet energičnih djeca. Centar Windale ima višebojni penjački zid koji vodi do gorn..
1,117.75€ 1,160.74€
Brend: Backyard Discovery Model: B1608016
Center za igranje i dječja kućica Atlantik je pun mogućnosti, ali još uvijek odgovara manjem dvorištu i pogodan je za kućnu upotrebu. Sastoji se od tobogana, penjačkog zida, ljuljačke i dječje kućice. Dječja kuća na gornjem katu ima prozore sa roletama i verandu. Ima mjesta za pješčenjak i policu za..
1,140.41€ 1,279.79€
Brend: Kidkraft Model: 00182
Dečija vrtna kućica - brunaricaTo je prava fantazijska dečija kućica u malo modernom stilu sa odsječenim krovom. Vanjska dječja vrtna kućica omogućuje djeci, da istraže novi svijet, bez napuštanja dvorišta. To je sasvim novi proizvod za 2015. godinu.Prednosti:- Moderan dizajn - Espresso piknik ..
673.43€
Brend: AXI Model: LIAM-0
Dečija vrtna kućica Liam bez ljuljačke je drvena igraonica s beskonačnim mogućnostima! Liam je udobna drvena igraonica s velikim podom i trijemom na visokoj konstrukciji i uključuje visoke stepenice i dugački tobogan. Ono što ga čini još posebnijim je balkon s kojeg možete skenirati horizont i ..
2,052.75€ 2,131.70€
Brend: AXI Model: LIAM-1
Dečija vrtna kućica Liam sa ljuljačkom ugodna je drvena igraonica s beskonačnim mogućnostima. Ovaj Liam ima veliki pod i trijem na visokoj konstrukciji i uključuje visoke stepenice, dugački tobogan i jednu ljuljačku. Penjanje, klizanje, ljuljanje i igranje u pješčaniku - sve vaše omiljene aktiv..
2,166.00€ 2,249.32€
Brend: AXI Model: LIAM-2
Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke ugodna je drvena igraonica s beskonačnim mogućnostima. Ovaj Liam ima veliki pod i trijem na visokoj konstrukciji i uključuje visoke stepenice, dugački tobogan i dvostruku ljuljačku. Penjanje, klizanje, ljuljanje i igranje u pješčaniku - sv..
2,288.70€ 2,376.73€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.