Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Kutne dječje kuhinje

Izaberite kutne dječje kuhinje  - naše najveće dječje kuhinje za svoje mališane. Dječje kuhinje Kidkraft su najprodavanije dječje kuhinje i osrećiti će svakog mališana za Novu Godinu, kao poklon za rodjendan, za Božić ili Deda Mraza.


Brend: Kidkraft Model: 53185
Tko god se igra s našom kuhinjom KidKraft Grand Gourmet učinit će da se svako dijete osjeća kao vrhunski kuhar! Uz već uključeno metalno posuđe, djeca mogu odmah pripremati obroke. Možete okretati gumbe, okretati ih, a pritom dati realan izgled prave kuhinje. Inovativni dizajn.Dječja kuhinja Grand G..
330.23€
Brend: Kidkraft Model: 53386
Kutna dječja kuhinja sa zvukom i svjetlima - belaKutna dječja kuhinja sa zvukom i svjetlima u beloj boji je potpuno novi ekskluzivni proizvod na europskom tržištu, te je idealan za djecu koja vole kuhati sa svojim roditeljima. Svojim robusnim dizajnom idealna je za obitelji s više ..
347.69€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.