Vreme isporuke za Hrvatsku je 5-7 radnih dana od uplaćanja.Isporuka na otoke je 8-10 radnih dana od uplaćanja. Vreme isporuke za države koje nisu u EU je 10-15 dana od uplaćanja. Svi klienti koji nisu u EU, naplaćuju PDV i carinu u svojoj državi.

Preuzimanje paketa na sjedištu firme nije moguće. Cena isporuke ovisi od težine proizvoda. Kad stavite proizvod u košaricu, Vam sistem sam izračuna cenu isporuke.

*** Promjena zaliha je nepredvidljiva i stalno se mijenja, na dva dana. ***Preporučujemo plaćanje sa kreditnom karticom ili paypalom! Narudžbe po predračunu ne garantiraju proizvoda!

Obaveštavamo Vas, da smo promijenili račun banke, zato budite pažljivi, ako birate za način plaćanja "po predračunu, na račun banke".

call us

Pozovite nas

(+386) 70 243 794

LEGO stol za igranje Kidkraft

Sastavljajte lego i duplo kocke na atraktivnom stolom za igranje LEGO. Uključene 200+ kocke nude beskrajne mogućnosti izgradnje, a stol omogućuje, da se na stolu može igrati i više djece zajedno. Igrajte se s otvorenim stolom tako da djeca mogu stvoriti dva igrališta ili zatvoriti stol kako bi se igrali na jednom velikom prostoru. Dizajn stola omogućuje malim prstima da sigurno otvore stolni poklopac i guraju kocke u box za pohranu središnjeg prostora. Ako mališani još nisu zadovoljni s njihovim remek-djelima, jednostavno izvucite dvije bočne spremnike za spremanje i postavite nedovršene kreacije za kasnije! Izrađen za ljubav i izgrađen za sve buduće generacije. Lego stol za igranje KidKraft je konstruirana od masivnog materijala od drva, tako da ostaje omiljena u igraonicama i vrtićima.


  • cijeli se stol otvara i otkriva prostor za pohranu
  • sklopiva su 3 kontejnera za jednostavno skladištenje građevnih blokova
  • s ugrađenim dizajnom, mali prsti ostaju sigurni pri otvaranju i zatvaranju stola
  • kompatibilan s LEGO®, DUPLO® i drugim velikim građevnim blokovima
  • dizajn od 360 stupnjeva omogućava pristup stolu za više djece u isto vrijeme
  • pametna, robusna drvena konstrukcija
  • uključene su detaljne upute


Za dobi od 3 i više godina

Kocke - 200+

Svjetla i zvukovi - Ne

Dimenzije proizvoda (cm) - 90,17 (dužina) x 48,26 (širina) x 39,12 cm (visina)


UPOZORENJE
UPOZORENJE Igračka nije prikladna za djecu mlađu od 36 mjeseci. Sadrži sitne dijelove.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro