Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Ljuljačke za vrt


Brend: Backyard Discovery Model: B1608016
Center za igranje i dječja kućica Atlantik je pun mogućnosti, ali još uvijek odgovara manjem dvorištu i pogodan je za kućnu upotrebu. Sastoji se od tobogana, penjačkog zida, ljuljačke i dječje kućice. Dječja kuća na gornjem katu ima prozore sa roletama i verandu. Ima mjesta za pješčenjak i policu za..
1,279.79€
Brend: AXI Model: LIAM-1
Dečija vrtna kućica Liam sa ljuljačkom ugodna je drvena igraonica s beskonačnim mogućnostima. Ovaj Liam ima veliki pod i trijem na visokoj konstrukciji i uključuje visoke stepenice, dugački tobogan i jednu ljuljačku. Penjanje, klizanje, ljuljanje i igranje u pješčaniku - sve vaše omiljene aktiv..
2,249.32€
Brend: AXI Model: LIAM-2
Dečija vrtna kućica Liam sa toboganom i dvije ljuljačke ugodna je drvena igraonica s beskonačnim mogućnostima. Ovaj Liam ima veliki pod i trijem na visokoj konstrukciji i uključuje visoke stepenice, dugački tobogan i dvostruku ljuljačku. Penjanje, klizanje, ljuljanje i igranje u pješčaniku - sv..
2,376.73€
Model: AXI-ATKA-DOUBLESWING
Dječja vrtna kućica Atka sa dvije ljuljačkeDječja vrtna kućica Atka sa dvije ljuljačke je potpuno nov proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Dječja vrtna kućica Atka sa dvije ljuljačke se sastoji od trajne cedrovine, koja je otporna na razne štetočine, plijesni i druge neugodnosti.V..
2,213.38€
Model: AXI-ATKA-SWING
Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkomDječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom je potpuno nov proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom se sastoji od trajne cedrovine, koja je otporna na razne štetočine, plijesni i druge neugodnosti...
2,014.09€
Brend: Backyard Discovery Model: B1808058
Velika tvrđava sastoji se od dječje kuće s verandom. Koristite ljestvu ili zid za penjanje za penjanje kako biste se popeli i vratili niz tobogana duljine od 305 centimetara. Kada skočite na dve ljuljačke ili na dva kotača, iskoristit ćete punu prednost ove prekrasne vrtne kućice za djecu. Tvrđava H..
1,988.70€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.