Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Šatori za djecu

Dječji šatori HABA su jedni od najprestižnijih i bolje kvalitetnih dječjih šatora. Svaki detalj je ručni rad, kao i svi proizvodi Haba su certficirani i zadovoljavaju europske standarde kvalitete za najbolje igračke.

Brend: Kidkraft Model: 00223
Dječji šator Tipi plav savršeno je malo skrovište za velike mašte! Napravljen od platna i bambusovih stupova, ovaj mali teepee je lagan i izdržljiv. Koristite u zatvorenom prostoru kao šator za čitanje ili učinite prostor za igru. To je savršeno malo područje za tihu igru ​​s plišanim životinja..
142.99€
Brend: Kidkraft Model: 00227
Dječji šator Tipi roza savršeno je malo skrovište za velike mašte! Napravljen od platna i bambusovih stupova, ovaj mali teepee je lagan i izdržljiv. Koristite u zatvorenom prostoru kao šator za čitanje ili učinite prostor za igru. To je savršeno malo područje za tihu igru ​​s plišanim životinja..
142.99€
Brend: Kidkraft Model: 00229
Dječji šator Tipi siv savršeno je malo skrovište za velike mašte! Napravljen od platna i bambusovih stupova, ovaj mali teepee je lagan i izdržljiv. Koristite u zatvorenom prostoru kao šator za čitanje ili učinite prostor za igru. To je savršeno malo područje za tihu igru ​​s plišanim životinjam..
142.99€
Brend: Kidkraft Model: 00228
Dječji šator Tipi tamnoplav savršeno je malo skrovište za velike mašte! Napravljen od platna i bambusovih stupova, ovaj mali teepee je lagan i izdržljiv. Koristite u zatvorenom prostoru kao šator za čitanje ili učinite prostor za igru. To je savršeno malo područje za tihu igru ​​s plišanim životinja..
142.99€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.