Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Šatori za djecu

Dječji šatori HABA su jedni od najprestižnijih i bolje kvalitetnih dječjih šatora. Svaki detalj je ručni rad, kao i svi proizvodi Haba su certficirani i zadovoljavaju europske standarde kvalitete za najbolje igračke.

Brend: Kidkraft Model: 00223
Dodajmo malo uzbuđenja vašem djetetu u spavaćoj sobi s jednim od naših potpuno novim dječjim šatorom tipi, tj. Indijski šator za djecu. Dječji šator - sivi ide na visinu od gotovo 1,70 m.Mreža omogućuje roditeljima da kontroliraju djecu unatoč igri.Brza montaža - samo nekoliko jednostavnih kora..
139.62€
Brend: Kidkraft Model: 00229
Dodajmo malo uzbuđenja vašem djetetu u spavaćoj sobi s jednim od naših potpuno novim dječjim šatorom tipi, tj. Indijski šator za djecu. Dječji šator - sivi ide na visinu od gotovo 1,70 m.Mreža omogućuje roditeljima da kontroliraju djecu unatoč igri.Brza montaža - samo nekoliko jednostavnih koraka i ..
139.62€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.