Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Sport

Model: 735600
Košarkaški set za decu JuniorKošarkaški set za djecu Junior može se koristiti u igraonici ili u dvorištu. Djeca mogu razviti svoje motoričke vještine i vježbati jih dok trče,  se love i igraju košarku. Djeca također mogu povećati svoje socijalne vještine kada igraju igru ​​košarke zajedno i nau..
122.49€
Model: 735700
Košarkaški set za decu ProOvaj košarkaški set za decu Pro može se postaviti u zatvorenom prostoru na najmanji visini, a kad se slobodno kretate na otvorenom možete ga koristiti na maksimalni visini. Ovaj sportski set će motivirati djecu da postanu aktivni u trčanju, skakanju i bacan..
163.97€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.