Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Stolice za dojenje

Stolice za dojenje Micuna donose vam veliku raznolikost dizajna, tako da možete odabrati onaj koji vam se najviše sviđa, i kombinirati jih s dekorativnim stilom dječje sobe, dnevnog boravka. Ili jednostavno ostanite tamo gdje jeste želite dojiti ili mirno ljuljati bebu.

Baby nest jastuk za dojenje Micuna Baby nest jastuk za dojenje Micuna
5-7 Dana
Brend: Micuna Model: TX-1869 CLAIRE
Baby nest jastuk za dojenje Micuna..
205.94€
Stolica za dojenje Moom Stolica za dojenje Moom
Novo 5-7 Dana
Brend: Micuna Model: NURSING CHAIR MOOM
Stolicu za ljuljanje Moom dizajnirao je Santiago Sevillano ©, s profinjenim linijama, lakim za pranje i mekanom tkaninom. Ergonomski dizajn olakšava dojenje i sprečava djetetovu regurgitaciju. Ova stolica za ljuljanje uklanja modernu stolicu modernom i lijepom foteljom za čitanje u bilo kojem domu.V..
699.99€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.