Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Stolovi za previjanje i komode

Bbsitter ormarić s ladicama Bbsitter ormarić s ladicama
5-7 Dana
Brend: Micuna Model: CO-1851 BBSITTER
Ladica ili Bbsitter komoda najbolja je kombinacija ako želite spavaću sobu visoke kvalitete, dizajna i namještaja s osobnim dodirom.VANJSKE MJERE (širina 118 cm, visina 84 - dubina 70 cm)Materijal: Lakirana MDF-Melamin pločaEuropski sigurnosni certifikatBoja: bijelo-bijela / bijelo-aluminij / bijelo..
1,117.22€
Dječja komoda sa kadom Swing Dječja komoda sa kadom Swing
5-7 Dana
Brend: Micuna Model: B-1837 SWING
Dječja komoda Swing Micuna uključuje prekrasnu kadu sa sapunom i odvodom. Na vrhu se nalazi praktičan dio za presvlačenje s elegantnim presvlakama u bež boji.Bicikli su uključeni za mobilnost.Veličina: Širina 76,3 cm - visina 100,9 cm - dubina 49 cmMaterijal: melaminska ploča od bukve - lakirani MDF..
707.99€
Dječja komoda sa kadom Valentina Dječja komoda sa kadom Valentina
5-7 Dana
Brend: Micuna Model: VALENTINA BATHTUB B-970
Kolekciju Valentina odlikuje elegancija i kruna ukrašena staklenim svjetlucavima, što daje poseban dašak svjetla. Kombinirajte s komodom i odgovarajućim tekstilom od srebrnih niti.Unutar kade Valentina pronaći ćete prostor za sapun i drenažu. Na vrhu je praktičan plastični mjenjač s elegantnim sivim..
394.55€
Komoda s ladicama Swing Micuna Komoda s ladicama Swing Micuna
5-7 Dana
Model: CO-1836 SWING
Dječja komoda Swing marke Micuna odlično se slaže s ostalim Swing namještajem i dječjim krevetićem.Proizvedeno u Španjolskoj od bukovog drva iz održivih šuma.Ladice i vrata u namještaju iz ove kolekcije imaju ugrađen sustav guranja, prstom pritisnete ladicu i ona se otvori.Veličina: širina 111,3 - v..
943.79€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.