Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Uske kuhinje - SLIM

Izaberite uzke dječje kuhinje ako imate manje dječje sobe. Dječje kuhinje Kidkraft su najprodavanije dječje kuhinje i osrećiti će svakog mališana za Novu Godinu, kao poklon za rodjendan, za Božić ili Deda Mraza.

 All Time Play kuhinja s priborom  All Time Play kuhinja s priborom
5-7 Dana
Brend: Kidkraft Model: 53370
KidKraft All Time drvena kuhinja za igru ​​ima upravo ono što vašem malom kuharu treba za pripremu zamišljene gozbe za cijelu obitelj. Ova razigrana dječja kidkraft kuhinja ima gumbe koji se okreću i klikaju s realističnim vratima koja se otvaraju i zatvaraju pomoću mikrovalne pećnice. Osim toga, uk..
152.69€
2u1dječja kuhinja i perilica rublja 2u1dječja kuhinja i perilica rublja
5-7 Dana
Brend: Kidkraft Model: 10240
Djeca će rasti i učiti svakodnevne vještine uz dječju kuhinju i perilicu rublja 2 u 1. Na jednoj strani je perilica rublja, na drugi je kuhinja! Potaknite maštu rotirajućim vratima za rublje (s reljefnom čarapom na vratima), košarom i prostorom za vješanje odjeće. Ormarić ima police, spremište za me..
180.80€
Dječja kuhinja Happy Harvest Dječja kuhinja Happy Harvest
Novo Rasprodano
Brend: Kidkraft Model: 10160
Drvena dječja kuhinja za igru ​​Happy Harvest omogućuje djeci da dožive farmu iz prve ruke. Uzmite voće s priloženog stabla i slijedite karticu s receptom kako biste pomiješali ukusnu limunadu. Gumbovi, ledomat, sat i plinski štednjak potiču učenje, otkrivanje i istraživanje. Uz kuhinju Happy Harves..
149.99€
Dječja kuhinja Kidkraft Artisan Island Dječja kuhinja Kidkraft Artisan Island
5-7 Dana
Brend: Kidkraft Model: 53441
Jeste li spremni pripremiti jela s novom dječjom kuhinjom KidKraft Artisan Island? Ova dječja kuhinja nudi puno zabave. Operite u sudoperu i ispod slavine, a zatim uključite plamenike za početak kuhanja. Otvaranje i zatvaranje hladnjaka, pećnice i mikrovalne pećnice pruža puno interaktivnog uzbuđenj..
145.99€
Dječja kuhinja Kuvaj Dječja kuhinja Kuvaj
5-7 Dana
Brend: Kidkraft Model: 53433
Dječja kuhinja Kuvaj u prirodnoj boji opremljena je raznim interaktivnim značajkama. Pritiskom i okretanjem gumba pećnice, otvaranjem vrata aparata, slavinom na izvlačenje i pravim plamenicima sa svjetlom i zvukom možete se zabaviti sa svojim MasterChefovima koji će za vas pripremiti sate i sate zab..
145.99€
Whisk & Wash dječja kuhinja i perilica rublja Whisk & Wash dječja kuhinja i perilica rublja
Novo 5-7 Dana
Brend: Kidkraft Model: 10230
U jednom Whisk & Wash -u postoji dječja kuhinja i perilica rublja. Ovaj set za igru ​​ima sudoper, perilicu rublja, pećnicu, štednjak i ventilacijski otvor za puno maštovite igre. Djeca mogu kuhati i prati odjeću u isto vrijeme. Košara za rublje prikladna je ispod perilice/sušilice za dovršavanj..
117.99€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.