Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Vrtni namještaj za djecu


Brend: Kidkraft Model: 00105
Dječja ležaljka za sunčanje sa suncobranom Lounge Vrijeme je da se djeca vani opuste u stilu. Naša dječja ležaljka za sunčanje sa suncobranom izgleda odlično na svakom igralištu. Otvorite kišobran i voila! Dječja ležaljka sa suncobranom ruši sve prodajne rekorde u SAD-u, te je potpuno novi proi..
155.99€
Model: AXI-ATKA
Dječja vrtna kućica AtkaDječja vrtna kućica Atka je potpuno nov proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Dječja vrtna kućica Atka se sastoji od trajne cedrovine, koja je otporna na razne štetočine, plijesni i druge neugodnosti.Visina291Dužina377Dubina255Visina igranja118 cmŠirina trijem80 ..
1,906.28€
Model: AXI-ATKA-DOUBLESWING
Dječja vrtna kućica Atka sa dvije ljuljačkeDječja vrtna kućica Atka sa dvije ljuljačke je potpuno nov proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Dječja vrtna kućica Atka sa dvije ljuljačke se sastoji od trajne cedrovine, koja je otporna na razne štetočine, plijesni i druge neugodnosti.V..
2,213.38€
Model: AXI-ATKA-SWING
Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkomDječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom je potpuno nov proizvod na europskom tržištu za godinu 2017. Dječja vrtna kućica Atka sa jednom ljuljačkom se sastoji od trajne cedrovine, koja je otporna na razne štetočine, plijesni i druge neugodnosti...
2,014.09€
Brend: Kidkraft Model: 00524
Dvije dječje ležaljke za sunčanje sa suncobranom Lounge Vrijeme je da se djeca vani opuste u stilu. Naša dječja ležaljka za sunčanje sa suncobranom izgleda odlično na svakom igralištu. Otvorite kišobran i voila! Dječja ležaljka sa suncobranom ruši sve prodajne rekorde u SAD-u, te je potpuno nov..
199.99€
Brend: Kidkraft Model: 00534
Dvije dječje ležaljke za sunčanje sa suncobranom Espresso bežVrijeme je da se djeca vani opuste u stilu. Naša dječja ležaljka za sunčanje sa suncobranom izgleda odlično na svakom igralištu. Otvorite kišobran i voila! Dječja ležaljka sa suncobranom ruši sve prodajne rekorde u SAD-u, te je potpuno nov..
199.99€
Brend: Backyard Discovery Model: B1808515
Pergola Bella Vista nadopunit će izgled bilo kojeg prostora. Zabavite se i uživajte u vremenu s prijateljima i obitelji dok sjedite u baru. Ostavite pergolu, u svom prirodnom, elegantnom obliku ili ukrasite svestranu pergolu sa svjetlima i ostalim dodatcima.U Hrvatsku šaljemo BESPLATNO na paleti!Pon..
2,102.55€
Brend: Kidkraft Model: 00106
Vanjski piknik stol sa klupom i suncobranom (piknik stol za djecu)Naš vanjski stol sa klupom i suncobranom se savršeno uklapa za igranje igara na otvorenom u ljetnim mjesecima.Prednosti:- Dobar dizajn- Skladištenje ispod klupe- Velik i širok suncobran štiti djecu od UV- Velika čvrsta, čvrsta konstru..
267.00€
Brend: Kidkraft Model: 00500
Vanjski piknik stol sa klupom i suncobranom bež (piknik stol za djecu)Naš vanjski stol sa klupom i suncobranom se savršeno uklapa za igranje igara na otvorenom u ljetnim mjesecima.Prednosti:- Dobar dizajn- Skladištenje ispod klupe- Velik i širok suncobran štiti djecu od UV- Velika čvrsta, čvrsta kon..
236.46€
Brend: Kidkraft Model: 00128
Pješčanik za djecu Gusarski brodPješčanik za djecu u obliku gusarskog broda razbija sve prodajne rekorde u Americi. Je potpuno novi proizvod u 2015. godini na europskom tržištu. Pogodno za dječja igrališta, vrtiće, za površinu igrališta i slično. Preporučujemo!Prednosti:- ima prikladna mjesta za poh..
353.99€
Brend: Kidkraft Model: F26410E
Set za igranje i dječja kućica BrookridgeBESPLATNA POŠTARINA ZA HRVATSKU!Svestrani set za igranje Brookridge ima sve što želite u svom vrtu. Istodobno se mogu igrati do devet djece. Kako uzbudljiv set koji nudi brz tobogan, slijedi zabavan zid za pjenjanje, dječju kućicu i ljuljačke. Utvrđene vrste ..
1,134.99€
Brend: Kidkraft Model: 00415
Napravite pravu avanturu u vašem dvorištu s vrtnim setom za igranje Greenville. Uz gadgete kao što su lopate i grablje, ovaj set ima ogroman prostor za pohranu i sadnju, koja će pomoći djeci da nauče čuda u vrtu. Djeca uče kako cijeniti prirodu kao važan dio djetinjstva, pa ova stanica omogućuje dje..
179.12€
Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.