Meni
Your Cart

Zalihe se razlikuju od sata do sata, statusi isporuke redovito se objavljuju na stranici. Vrijeme isporuke: 5 dana od dana plaćanja kupoprodajne cijene Sve narudžbe plaćene do 13 sati obrađuju se istog dana i dostavljaju se u roku od 5 radnih dana (osim subote, nedjelje).

Dječji balans bicikl Hummingbird

Dječji balans bicikl Hummingbird

Dječji balans bicikl Hummingbird

Brzo kao kolibri! Dizajn ravnog ruba, suptilni kolibri origami i ružičasti i neonsko ružičasti naglasci, ovaj drveni bicikl za ravnotežu impresionira sve mlade bajkerske djevojke. Zahvaljujući sjedištu podesivom po visini u tri razine, ovaj bicikl raste s djecom. Rezerve i igračke mogu se čuvati u uklonjivoj vrećici na upravljaču. I evo najvažnijeg: kada djeci treba predah, ovaj lagani bicikl možete nositi na ramenu s naramenicom! A za sigurnosni plus na upravljaču je zaklopka upravljača. Zvono, gumene drške, neuništiva EVA Soft završna obrada guma i meko sjedalo pružaju puno zabave u vožnji! Optički vrhunac za putovanje s biciklističkom bandom za ravnotežu. Balansirani bicikli i bicikli treniraju motoričke sposobnosti, ravnotežu i koordinaciju i pripremaju djecu za vožnju pravim biciklima bolje od bilo kojeg drugog dječjeg vozila.

Write a review

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Captcha
  • Zaliha: 5-7 Dana
  • Model: 11613
  • Teža: 3.71kg
Pregledi proizvoda: 977
120.99€
Ova web stranica koristi kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku i na većini ih web mjesta koriste za prilagodbu vašeg web iskustva.